divv Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Zrobiły sie pobocznosci Nie wykpisz się tym zamazanym zdjęciem zrobionym w niskiej rozdzielczości i słabym świetle. Czu ACU jest już namalowane? Tutaj więcej kolegów na to czeka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Zdjęcie rzeczywiście słabe... psiknięte tylko podkładem, więc spokojnie. Poza tym to camo AOR1 mamy kolejny etap Edytowane 29 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Oooo widzę M249 się ELCANa dorobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 Oooo widzę M249 się ELCANa dorobił Po informacji z Armoramy wymieniłem uzbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Oooo widzę M249 się ELCANa dorobił Po informacji z Armoramy wymieniłem uzbrojenie. Mk 2 z ELCANem faktycznie jest bardziej zgodne z tym pojazdem niż Mk 1 z AIMPOINTem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Zacząłem strugać improwizowaną zabudowę tyłu w oparciu o półkę fabryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Marca 2016 Autor Share Napisano 2 Marca 2016 Mam wrażenie, że kamuflaż na mundurach wyszedł dość ciekawie, a ja jestem bardzo zadowolony. Oczywiście Wasza opinia może zdruzgotać mój optymizm. Teraz detale, cienie, wash, suchy pędzel. Wzorowałem się trochę na tym ale...to 1:16 skala, więc...sami rozumiecie... a to moja baza do dalszej zabawy można bić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Marca 2016 Share Napisano 3 Marca 2016 Dobrze wyszły! Pytanko tylko - robisz nocną akcje? bo nokto poopuszczane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Marca 2016 Autor Share Napisano 3 Marca 2016 Dobrze wyszły!Pytanko tylko - robisz nocną akcje? bo nokto poopuszczane? tak- zdjęcia do Galerii będą w zupełniej ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Kable i elektronika zrobione. Specjalnie się nad wnętrzem pastwić nie będę. Fotele do powtórnego pomalowania, więc proszę nie zwracać na to uwagi- są tylko po jednej warstwie farby bazowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Jeszcze a propos figurek - co Ty na to: http://modelsua.com/Modern-US-Army-Rank-Marking-and-Regiment-Insignia.html W sumie cena bardzo przystępna, bo wychodzi jakieś 40 zł z przesyłką. Byłoby ładnie je widać na naszych figurkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Marca 2016 Autor Share Napisano 10 Marca 2016 Pomalowane (jeszcze elementy wieży), poskładane na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Dorobiłem odmrażacz przedniej szyby i zakurzyłem wnętrze. Koniec zabawy ze środkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 16 Marca 2016 Share Napisano 16 Marca 2016 Ładne kabelki. Cyna czy miedź? A butelka Mengowska? Tak pytam, bo sam chce coś powrzucać do Bradleya... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Marca 2016 Autor Share Napisano 16 Marca 2016 Kabelki są ołowiane. Butelka z Menga, albo zestawowa z Bronco- nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 20 Marca 2016 Autor Share Napisano 20 Marca 2016 Ludki w zasadzie gotowe. Pozostał retusz w okolicach pasa i buty do pomalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Ładnie. Tylko prawy nadgarstek u pana klęczącego coś taki dziwny się wydaje. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Marca 2016 Autor Share Napisano 30 Marca 2016 Wstępna koncepcja zmierzająca ku końcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Marca 2016 Autor Share Napisano 31 Marca 2016 Teraz czas na uzupełnianie dziur w pustyni, retusze, pigmenty, pomalowanie drobnicy, pasy tłoczące i co tam jeszce wymyślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Całość wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Ciekawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Teraz czas na uzupełnianie dziur w pustyni, retusze, pigmenty, pomalowanie drobnicy, pasy tłoczące Elegancka scenka! Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 1 Kwietnia 2016 Share Napisano 1 Kwietnia 2016 Super to wygląda. Figurki jak dla mnie poziom miszczowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2016 Zapraszam do Galerii viewtopic.php?f=68&t=53692 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi