Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zrobiły sie pobocznosci

image.jpg4_zpsyr5evyy5.jpg

Nie wykpisz się tym zamazanym zdjęciem zrobionym w niskiej rozdzielczości i słabym świetle. Czu ACU jest już namalowane? Tutaj więcej kolegów na to czeka ...

Napisano (edytowane)

Zdjęcie rzeczywiście słabe... psiknięte tylko podkładem, więc spokojnie. Poza tym to camo AOR1

mamy kolejny etap

IMG_0983_zpscschgoh3.jpg

IMG_0984_zpsmittyozj.jpg

IMG_0987_zpsr5rjidgm.jpg

IMG_0988_zpsthgndogw.jpg

Edytowane przez Gość
Napisano
Oooo widzę M249 się ELCANa dorobił

Po informacji z Armoramy wymieniłem uzbrojenie.

Mk 2 z ELCANem faktycznie jest bardziej zgodne z tym pojazdem niż Mk 1 z AIMPOINTem

Napisano

Mam wrażenie, że kamuflaż na mundurach wyszedł dość ciekawie, a ja jestem bardzo zadowolony. Oczywiście Wasza opinia może zdruzgotać mój optymizm. Teraz detale, cienie, wash, suchy pędzel. Wzorowałem się trochę na tym ale...to 1:16 skala, więc...sami rozumiecie...

Im_zpsxet44lga.jpg

Obrazeklll1_zpsfa8x2nqp.jpg

a to moja baza do dalszej zabawy

IMG_1002_zpsibf8dwtv.jpg

IMG_1001_zpsvmallaj1.jpg

można bić

Napisano

Dobrze wyszły!

Pytanko tylko - robisz nocną akcje? bo nokto poopuszczane?

Napisano
Dobrze wyszły!

Pytanko tylko - robisz nocną akcje? bo nokto poopuszczane?

tak- zdjęcia do Galerii będą w zupełniej ciemności

Napisano

Kable i elektronika zrobione. Specjalnie się nad wnętrzem pastwić nie będę. Fotele do powtórnego pomalowania, więc proszę nie zwracać na to uwagi- są tylko po jednej warstwie farby bazowej.

IMG_1017_zpspquwlmqt.jpg

IMG_1016_zpsqg1dq9by.jpg

IMG_1015_zps2jkgfkbd.jpg

Napisano

Ładne kabelki. Cyna czy miedź? A butelka Mengowska? Tak pytam, bo sam chce coś powrzucać do Bradleya...

Napisano

Ładnie. Tylko prawy nadgarstek u pana klęczącego coś taki dziwny się wydaje.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
Napisano

Teraz czas na uzupełnianie dziur w pustyni, retusze, pigmenty, pomalowanie drobnicy, pasy tłoczące i co tam jeszce wymyślicie.

image.jpg1_zpsxbfcwtcm.jpg

image.jpg3_zpsm94kbgtc.jpg

Napisano
Teraz czas na uzupełnianie dziur w pustyni, retusze, pigmenty, pomalowanie drobnicy, pasy tłoczące

Elegancka scenka!

Pozdrawiam, Rafał

• 2 weeks later...