skikut87 Napisano 19 Marca 2016 Autor Share Napisano 19 Marca 2016 O to owoc soboty; i teraz pytanie malować oznaczenia czy kleić kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Zostaw już jak jest. Może by mu się troszkę więcej drobnych odrapan sprzydało za kabina w strone ogona. oznaczenia jeśli nie malowałeś wcześniej to daj jako kalki. Bo znowu będziesz zmywał Trzymam kciuki bo coraz fajniej wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 super , ze go zlepiłes po upadku. Odpryski obecne to chyba najlepsza wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 20 Marca 2016 Autor Share Napisano 20 Marca 2016 (edytowane) Nie wytrzymałem i namalowałem oznaczenia... muszę przyznać, że jestem z nich zadowolony;) dodatkowo model dostał sido a w tygodniu pobawię się olejami Edytowane 20 Marca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 I gra Gitara. Miałeś maski z oznaczeniami ? Pytam glownie o ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 20 Marca 2016 Autor Share Napisano 20 Marca 2016 Tak montexu, natomiast odradzam ich maski owiewek ... po prostu tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beecker Napisano 20 Marca 2016 Share Napisano 20 Marca 2016 Taaaa wiem. Za grube, odłażą, i ciężko usuwalny klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 21 Marca 2016 Autor Share Napisano 21 Marca 2016 Taaaa wiem. Za grube, odłażą, i ciężko usuwalny klej. Najbardziej aspekt samoistnego odłażenia z wypukłych części owiewki - z tendencją wzmagania się przy malowaniu ; tak było w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Super. Przygoda z upadkim wyszła tylko na dobre. Jak to mówią, trzeba upaść, żeby powstać . Co do masek Montex potwierdzam: do znaków genialne. Do kabin beznadziejne. Do tego często słabo pasują do dedykowanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Bardzo ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 21 Marca 2016 Share Napisano 21 Marca 2016 Renowacja wyszła maszynie tylko na dobre. Lepiej dobrany kolor, bardziej naturalne odpryski, jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Marca 2016 Autor Share Napisano 22 Marca 2016 Cieszę się że się podoba. Jutro wieczorem wrzuce nowe foty bo dziś juz model sobie schnie po olejach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg77 Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 Bardzo fajnie wyszlo, najlepsza wersja, czekam kolejnych odslon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Myślę, że jeszcze tylko pobawię się przy okopceniach s rur i mu styknie. Co najwyżej dam jeszcze jakieś smugi pionowo w dół na pływaku z jasnej farby. Dodatkowo jeszcze poprawiłem obicia Na pierwszym foto kolor najbardziej odpowiadający realnemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Fajowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Moim skromnym zdaniem najlepiej wyszedł Ci pływak, na kadłubie i płatowcu dodałbym troszkę mikro obić i rys, byłby wtedy bardziej przekonywujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Moim skromnym zdaniem najlepiej wyszedł Ci pływak, na kadłubie i płatowcu dodałbym troszkę mikro obić i rys, byłby wtedy bardziej przekonywujacy. To nie mam innego wyjścia jak posłuchać rady bardziej doświadczonego w dziedzinie platowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 Bez przesady tak czy siak poszedłem za Twą namową i muszę przyznać miałeś rację teraz jakoś bardziej cieszy oko: r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Jest troszkę lepiej, wykałaczką da się robic takie mikro ryski, są bardziej naturalne, niz takie duże oderwane od resztu duże placki srebrnej farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 Jest troszkę lepiej, wykałaczką da się robic takie mikro ryski, są bardziej naturalne, niz takie duże oderwane od resztu duże placki srebrnej farby. W tym przypadku cyrkiel po wykałaczka nie dawała rady - z powodu warstwy sidoluxu zrywała ona placki a nie ryski. Tak czy siak Artur jużnie będę go poniewierał bo boję się przesadzić a kolejnego mycia modelu nie zniosę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 OKi, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 31 Marca 2016 Autor Share Napisano 31 Marca 2016 Zapraszam do galerii viewtopic.php?f=64&t=53538 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi