macias13_84 Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Jeżeli masz na myśli tę wersję: To same łopaty i tak były drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Ale gładkie jak blacha. Nawet jednej oznaki ze to drewno Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Ale gładkie jak blacha. Nawet jednej oznaki ze to drewno A widziałeś kiedyś z surowego drewna śmigło? Zawsze będzie impregnowane, malowane itd. Gładsze lepiej pracuje. I z założenia powinno być gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Z surowego nie. Wiadomo że musi byc zaimpregnowane. Tylko cała ta rozmowa jest pozbawiona sensu. Jeżeli śmigło jest drewniane ale nie widac tego to co to zmienia w jego wykonaniu w modelu? Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Oj dużo zmienia. Na modelu samolotu o drewnianym śmigle nie zrobisz metalowych zadrapań, może inaczej też będą na drewnianym wyglądać uszkodzenia od kawitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Ale nie trzeba robić słojów drewna. Oczywiscie wezme wasze uwagi do siebie i zrobię jak trzeba. Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Jakbyś chciał jeszcze kilka zdjęć "krakowskiego" śmigła to pisz. Mam też parę innych detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 24 Marca 2016 Autor Share Napisano 24 Marca 2016 Dzisiaj porobiłem pare fotek na szybko. Wygląda to mniej więcej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Witam Baas ArK -pokaz co tam masz o tym smigle Bo na moim zdjeciu ( edycja dopiero po swietach ) jest to prostu deska z plotu oprofilowana bez wysmuklenia przy piascie - tak jak to zrobil Model-Krak w 72 Niestety z bardzo miekkiego metalu, ktorz gnie sie od patrzenia Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 24 Marca 2016 Share Napisano 24 Marca 2016 Pisząc "krakowskiego" miałem na myśli inne ujęcia śmigła tego samego egzemplarza z MLP, którego zdjęcia dał macias 13_84. Oto Ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Marca 2016 Share Napisano 25 Marca 2016 Toś mi brat! Popracuj jeszcze nad tymi śrubami, spróbuj zagiąć szczypcami odstający drut, a całość jeszcze raz zalej delikatnie CA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 25 Marca 2016 Autor Share Napisano 25 Marca 2016 Popracuj jeszcze nad tymi śrubami, spróbuj zagiąć szczypcami odstający drut, a całość jeszcze raz zalej delikatnie CA. Naciągi są z żyłki i jeszcze będę przycinał wąsy. To jeszcze nie galeria:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 29 Marca 2016 Autor Share Napisano 29 Marca 2016 Jak powinien być pomalowany karabin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Całość na kolor oksydowanej stali. Chwyt i uchwyty drewniane. "Gun Metal", jakiej tam firmy uważasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 29 Marca 2016 Autor Share Napisano 29 Marca 2016 Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Dzisiaj porobiłem pare fotek na szybko. Wygląda to mniej więcej tak. No właśnie nie za bardzo wygląda, bo zdjęcia są tak ciemnie, że niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Mam nadzieję że teraz lepsze zdjęcia. Już prawie koniec. Dostał brudzenia, lakiery, oznaczenia(strasznie delikatne). Smigło na zielono schnie, karabin schnie a owiewki dzisiaj wkleje i finish. Silnik nie jest krzywo. To tylko złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Podziałaj ze zdjęciami. Infranview. Darmowy, legalny program z łopatologicznie prostą obsługą. http://www.irfanview.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2016 Podzialam w galerii. Zdjecia teraz umieszczem przez tapatalka bo inaczej w robicie nie moge Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Kwietnia 2016 Share Napisano 12 Kwietnia 2016 O żesz w mordę! Fajnie wyszedł! Mikele, na mój gust przeostrzyłeś kontrast (ale to moje prywatne zdanie i nie każdy musi się z nim zgodzić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 W celach pokazowych, że się da ;) Mnie przeszkolili na forum z obróbki zdjęć, więc też się czuję w obowiązku zakładania innym kagańca oświaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja myślałem że oświaty to jest kaganek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Kwietnia 2016 Share Napisano 13 Kwietnia 2016 To zależy, czy sprowadzasz na kogoś oświecenie, czy wolisz wersję siłową z narzucaniem jedynie słusznej prawdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2016 Tak łatwo swojej prawdy mi nie narzucisz:D Ale wróćmy do tematu. Śmigło będzie zielone. Całe. takie fotki widziałem ale jezeli ktoś się nie zgadza proszę wyrazić swoją opinię (byle w sposób kulturalny i poparty dokumentacją foto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 19 Maja 2016 Autor Share Napisano 19 Maja 2016 Model skończony. Już nawet był na dwóch festiwalach:D Na BFM nagrodzony w konkursie "Bałtyk w ogniu" Wstawiłbym galerię ale nie pamiętam hasła do picassy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi