marioba Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Witam Szanownych Forumowiczów! Taki nudny gniot: Hansa-Lloyd Automobilwerke-Goliath Sd.Kfz 11/4 Nebelkraftwagen. AFV Club 1:35. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Bardzo ładny. A na pace doskonały przykład niemieckiego "ordnung mus sein" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Podoba się , na kawałku ziemi wyglądał by jeszcze lepiej . ale sam nie mam weny na podstawki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Fajny, tylko hełmy coś nie bardzo. Tarczki ni to policyjne ni to SS, żadna formacja (z wymienionych ani w ogóle) nie nosiła tarczek z krzyżem niemieckim po obu stronach hełmu. No a rejestracje WH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Podoba mi się. Z wyczuciem ubrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 Witam Szanownych Forumowiczów! Po kilku dniach wiszenia mojej wypociny w galerii, wypada coś napisać... żadna formacja (z wymienionych ani w ogóle) nie nosiła tarczek z krzyżem niemieckim po obu stronach hełmu Tarczki są tylko po jednej stronie hełmów: po prawej.... Tarczki ni to policyjne ni to SS Bardziej policyjne. Nie miałem innych, a hełmy bez tarczek są jakieś takie łyse... Poza tym dziękuję za te kilka wpisów i cieszę się że model się trochę podoba. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 A tak, teraz widzę, że leżą na przemian. Poza tym detalem podoba się i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Model bardzo ładnie zrobiony szczególnie elementy drewniane jak i reszta detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Klasowo utytłany niemaszek , ilość bambotli robi klimacik całości . Rzeknę ,że to Kolejny udany model. Sherman z ostatnich i tak wymiata po tym jak zamieściłes fotki z przed malowania - jednak zostane przy 72ce większa wydajność sztukowa mozliwa i mniejsza czasochłonność modeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi