marioba Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Witam Szanownych Forumowiczów! Taki nudny gniot: Hansa-Lloyd Automobilwerke-Goliath Sd.Kfz 11/4 Nebelkraftwagen. AFV Club 1:35. I tyle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Bardzo ładny. A na pace doskonały przykład niemieckiego "ordnung mus sein" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek66 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Podoba się , na kawałku ziemi wyglądał by jeszcze lepiej . ale sam nie mam weny na podstawki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Fajny, tylko hełmy coś nie bardzo. Tarczki ni to policyjne ni to SS, żadna formacja (z wymienionych ani w ogóle) nie nosiła tarczek z krzyżem niemieckim po obu stronach hełmu. No a rejestracje WH... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Podoba mi się. Z wyczuciem ubrudzony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Witam Szanownych Forumowiczów! Po kilku dniach wiszenia mojej wypociny w galerii, wypada coś napisać... żadna formacja (z wymienionych ani w ogóle) nie nosiła tarczek z krzyżem niemieckim po obu stronach hełmu Tarczki są tylko po jednej stronie hełmów: po prawej.... Tarczki ni to policyjne ni to SS Bardziej policyjne. Nie miałem innych, a hełmy bez tarczek są jakieś takie łyse... Poza tym dziękuję za te kilka wpisów i cieszę się że model się trochę podoba. I tyle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 A tak, teraz widzę, że leżą na przemian. Poza tym detalem podoba się i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tremac Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Model bardzo ładnie zrobiony szczególnie elementy drewniane jak i reszta detali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erolo2000 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Klasowo utytłany niemaszek , ilość bambotli robi klimacik całości . Rzeknę ,że to Kolejny udany model. Sherman z ostatnich i tak wymiata po tym jak zamieściłes fotki z przed malowania - jednak zostane przy 72ce większa wydajność sztukowa mozliwa i mniejsza czasochłonność modeli . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts