Dumo Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Witam serdecznie, szybka budowa prosto z pudła, jak dobrze pójdzie w następnym tygodniu malowanie Wybaczcie za jakość zdjęć, chwilowo nie mam warunków... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Chętnie popatrzę. Hetzer jeździ za mną już jakiś czas. Nawet jednego wyczaiłem (taki od Edka - z wnętrzem), a potem się okazało, że nie można bo kupić jednak. A że przy tym wypuście każdy inny jakiś taki prosty się wydaje, to nie kupiłem żadnego. Tak wiec będę patrzył i sycił oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Zapomnij o Eduardzie. Hetzer w wykonaniu Japończyków jest aktualnie najlepszym modelem tego pojazdu na rynku =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Co do wersji wczesnej to Academy słyszałem, że jest najlepsza. To jest wersja średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Marca 2016 Autor Share Napisano 6 Marca 2016 Zdecydowanie najlepszy hetzer, można go zbudować bez problemu w jeden dzień. Nic dokupować ogólnie nie trzeba, przydałaby się tylko fototrawiona siatka na wlot powietrza na płycie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Robiłem wczesnego Hetzera Academy i polecam z czystym sumieniem. Składa się jak Tamka i ma w zestawie fototrawiony wlot i maski do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Trochę późno ale dobrze ze jesteś. Jakie malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hypnos82 Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Jak go nie było, to nie było A teraz wystawia od razu dwa warsztaty ;-) Czekam na dalsze etapy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Możecie mi doradzić jakieś fajne malowanie?? Najlepiej dwubarwne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Po cichu liczyłem na ambush, ale już wiem że nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Trochę skucha z tym dwubarwnym kamo. Jeśli robisz mertyoryczny pojazd to w grę wchodzi tylko trójkolorowy ambush :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Robię mały projekcik relaksacyjny Znalazłem coś takiego i chyba pójdę w tę stronę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Cześć Rafał, Wygląda ładnie ale mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z faktu, iż Hetzery w tej wersji miały kamuflaż malowany w fabryce który był ostrokrawędziowy. Czyli robisz SF ? Pzdr, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Marca 2016 Autor Share Napisano 8 Marca 2016 Były malowania bez ambushu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Tak, były. Pzdr, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Tak, były.Pzdr, Mariusz Ciekawe, jakieś referencje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Oczywiście masz rację, mój błąd Ta wersja tylko ostrokrawędziowy, fabryczny ambush. Nie wiem czemu mi się ubzdurało, że Tamiya to wersja późna, tak czy inaczej na razie jest SF. Przepraszam Rafał za zamieszanie. Pzdr, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Marca 2016 Autor Share Napisano 11 Marca 2016 Straszna lipa bo mi się nie podoba ambush..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 Będzie malowanie SF Baza gotowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2016 Share Napisano 6 Listopada 2016 Malowałeś go XF-60. Jak tak to ze słoika, albo rozjaśniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2016 Autor Share Napisano 6 Listopada 2016 Czyste xf60, rozcieńczanie thinnerem tamiyi. Kamo gotowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Ciekawe kolory masz. Może wyjść z tego całkiem dobry efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Listopada 2016 Autor Share Napisano 8 Listopada 2016 Ciekawe kolory masz. Może wyjść z tego całkiem dobry efekt. Będziem kombinować Już prawie gotowy pod washa, ważne pytanie czy mógłby mnie ktoś z Was poratować kalkomaniami z niemieckimi krzyżami ?? Gdzieś cholera zgubiłem pudełkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Tutaj link do większego https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/Jagdpanzer_Hetzer_JPG1.jpg Zdjęcie ukradłem z: http://www.wikiwand.com/fr/Jagdpanzer_38(t) Zamaluj na czarno metalizera na zewnętrznej części zębów gąsienicy. Też kiedyś popełniłem ten błąd. Dwukrotnie żeby było śmieszniej. Widać jeszcze jak obtarła się obręcz na kole jezdnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2016 Share Napisano 9 Listopada 2016 Zastanawiam się czy zęby nie miały możliwości wytrzeć się na kole napinającym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi