zloty Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Jeden z najlepszych szortów jakie ostatnio zlepiłem. VL Myrsky II Special Hobby 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 7 Marca 2016 Share Napisano 7 Marca 2016 Jestem na TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Jestem na TAK! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 8 Marca 2016 Share Napisano 8 Marca 2016 Fajne Samolot, oo którym nie miałem pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Marca 2016 Autor Share Napisano 9 Marca 2016 Fajne Samolot, oo którym nie miałem pojęcia Dzięki Obstawiam że o istnieniu samolotu nad którym obecnie pracuję nie wie 99.9% forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogalla Napisano 9 Marca 2016 Share Napisano 9 Marca 2016 O istnieniu samolotu wiedzialem ale zrobionego modelu jeszcze nie. Ladnie wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sułtan Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Złoty - podpowiedz nad czym pracujesz Ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Marca 2016 Autor Share Napisano 11 Marca 2016 O istnieniu samolotu wiedzialem ale zrobionego modelu jeszcze nie. Ladnie wyszlo. Dziękuję Złoty - podpowiedz nad czym pracujesz Ciekawość zżera ruski samolocik ze śmigłem ciągnący i pchającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 20 Marca 2016 Autor Share Napisano 20 Marca 2016 Bardzo ładny Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi