WojtekzIna Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2016 WYCIECZKA 1050+ W tym roku z okazji 1050-lecia chrztu Polski chcieliśmy was zabrać wehikułem czasu do tamtych wieków. Będzie to podróż historyczna gdzie z czasów nowożytnych autokar zabierze Was do Żnina gdzie wsiądziecie do XIX wiecznej kolejki wąskotorowej i udacie się w dalszą podróż w czasie, przejeżdżając przez Wenecję dotrzecie do około VIII wieku przed naszą erą do osady Biskupin nazwaną. Tu zobaczymy, że przed 966 też była Polska, a przed Polską też ktoś tu żył. Wyjazd 23 kwietnia sobota 12:45 Powrót 23 kwietnia sobota 18:00 do Borkowa na wieczorek integracyjny. Bilety wstępu do obiektów pokrywają uczestnicy: Ciuchcia bilet dla dorosłego 10 zł , dla dzieci 8 zł Biskupin bilet dla dorosłego 10 zł , dla dzieci 8 zł Wycieczkę sponsoruje SOLINO oraz Biuro Podróży ALTUR z Inowrocławia. Aby wziąć udział należy zgłosić się za pomocą FORMULARZA ON-LINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Już od pewnego czasu czeka na laureatów paczuszka. Nie jest wielka ale jak się zobaczy to mnóstwo co się na nią składa to serce rośnie. A sponsorem jest MASTER-Model, producent doskonałej jakości luf i nie tylko do naszych modeli. cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Wycieczka to bardzo dobry pomysł. Ja już tą kolejką do Biskupina jechałem. Ale dla tych, co nie byli w Biskupinie - będzie to dobra lekcja historii na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Jak ja wam zazdroszczę :( niestety w tym roku nie mam jak do Was dojechać...Życzę organizatorom wspaniałej imprezki, a uczestnikom wielu atrakcji i świetnej zabawy No nie wiem, nie wiem, chyba masz źle poustawiane priorytety A tak na marginesie spakuj modeliki i niech Flacha je przywiezie, oczywiście zgłoś je on-line co się chłopak bedzie pastwił długopisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Czy jest zorganizowany powrót z wieczorka integracyjnego do Inowrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Zorganizowany to może nie, ale tak jak w poprzednich latach będą dwa trzy autka do dyspozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Czyli przewóz zwłok........... No ale mam nadzieję, ze coś ogarlęliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Niestety, kilka lat temu mój kolega sprzedał zakład pogrzebowy i ten transport nie jestem w stanie załatwić :( Niemniej w praktyce nie bywa tak, że wszyscy razem kończą imprezę i ta forma (2-3 samochody) się sprawdzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Kwietnia 2016 Share Napisano 20 Kwietnia 2016 Jak ja wam zazdroszczę :( niestety w tym roku nie mam jak do Was dojechać...Życzę organizatorom wspaniałej imprezki, a uczestnikom wielu atrakcji i świetnej zabawy No nie wiem, nie wiem, chyba masz źle poustawiane priorytety A tak na marginesie spakuj modeliki i niech Flacha je przywiezie, oczywiście zgłoś je on-line co się chłopak bedzie pastwił długopisem. Niestety, nawet nie mam swoich modeli u siebie Ale za to filmik pierwsza klasa, wart Oskara Wojtuś, byłeś lepszy niż DiCaprio w Zjawie ...ale produkcja powinna być (18+) przez Chrystiana Pozdrowienia dla całej ekipy ISMR-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2016 Ale za to filmik pierwsza klasa, wart Oskara Wojtuś, byłeś lepszy niż DiCaprio w Zjawie Trochę się przygotowywałem do tej roli, najgorsze że jeszcze przez dwa dni nie mogłem wyjść z roli. Klienci jakoś dziwnie się na mnie patrzyli, ale już jest OK Dzisiaj obowiązkowo pokazuję co przysłali sponsorzy, a to dla tego aby wszyscy widzieli i sprawdzili, czy stan się zgadza i poinformowali o tym sponsorów, że sklepowy i tym razem nic nie skitrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Dzisiaj również obowiązkowo pokazuję co przysłali sponsorzy, a to dla tego aby wszyscy widzieli i sprawdzili, czy stan się zgadza i poinformowali o tym sponsorów, że sklepowy i tym razem nic nie skitrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus92 Napisano 22 Kwietnia 2016 Share Napisano 22 Kwietnia 2016 Panowie dopiszcie nagrodę specjalną: ORŁA za najlepszy model Konkursu wg. Stowarzyszenia Modelarzy Redukcyjnych Orzeł Gniezno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) DZIEŃ PIERWSZY: Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Sąd Ostateczny ;) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 23 Kwietnia 2016 Share Napisano 23 Kwietnia 2016 UWAGA! UWAGA! MAMY DLA WAS WSZYSTKICH PIERWSZE NIEOFICJALNE WYNIKI NASZEGO KONKURSU W KONKURSIE WZIĘŁO UDZIAŁ 743 MODELI Z CZEGO 253 ZOSTAŁO WYRÓŻNIONYCH, W TYM: MODELI KONKURSOWYCH: 22 WYRÓŻNIONYCH 15 MODELI KARTONOWYCH: 298 WYRÓŻNIONYCH 99 MODELI PLASTIKOWYCH 423 WYRÓŻNIONYCH139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 HUCZNE OBCHODY JUBILEUSZU P.S. Z racji na wielość i mnogość oraz różnorodność zdjęć proszę o kontakt na piriv jeśli ktoś chętny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 X INOWROCŁAWSKI KONKURS MODELARSKI Niedziela 24.04.2016. Dzień pełen atrakcji: Warsztay Modelarskie dla Dzieci Akademia Wynalazców Niezliczona rzesza stoisk modelarskich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 24 Kwietnia 2016 Share Napisano 24 Kwietnia 2016 ROZDANIE NAGRÓD - X INOWROCŁAWSKI KONKURS MODELARSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Moje fotki, a w zasadzie pierwsza połowa (konkurs punktowy, karton, figurki i lotnictwo): Inowrocław cz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Czy będzie wklejony komunikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Reszta zdjęć pod linkiem (plastikowe pojazdy i okręty, juniorzy i młodziki): Inowrocław część 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Podziękowania za gościnę i świetną imprezę modelarską przesyła Poznań. Z roku na rok jesteście coraz starsi to znaczy coraz lepsi od strony organizacyjnej. BRAWA! dla całej ekipy! Z niekłamaną przyjemnością spędziłem czas na Waszej imprezie, dziękuję. Jarek Gorczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 25 Kwietnia 2016 Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Poznań2 dołącza do powyższych podziękowań i gratulacji. To był bardzo przyjemny weekend. Pozdrowienia i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipcon Napisano 26 Kwietnia 2016 Share Napisano 26 Kwietnia 2016 Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy w przyszłym roku. Było dużo pytań z Waszej strony o lotnisko. Niestety nie zgodził się na to dowódca jednostki. Jeśli ktoś mieszka blisko Inowrocławia to lotnisko ma być otwarte 21 maja. Ma być na nim jakaś impra i pokazy w powietrzu. Jak będę znał szczegóły to wrzucę tutaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi