tombie01 Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 w każdym razie chciałem wam pogratulować udanej imprezy - nasza grupa modelarska miała ostatnio spore zakręty życiowe niektórych członków i nie zebraliśmy ekipy na wyjazd (choć był taki moment 1 kwietnia że na widok posta z Mi24 niektórzy byli gotowi sie rozwieść ale jechać) w każdym razie mam nadzieję że za rok będziemy mieli większą sposobność do wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Będzie W przewidywalnej przyszłości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 27 Kwietnia 2016 Share Napisano 27 Kwietnia 2016 No dajcie organizatorom chwilę na przegrupowanie szyków, bo ostatnio jak ich widziałem chodzili z obłędem w oczach. Wykonaliście mnóstwo wspaniałej pracy Panowie, abyśmy my mieli jak najmniej zmartwień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2016 Zamiast czekać, czekać, czekać, wystarczy sprawdzić na stronie http://ismr.pl wisi już od poniedziałkowego wieczora. Nagrody Specjalne Inowrocławski Konkurs Modelarski Festiwal Modeli Kartonowych Festiwal Modeli Plastikowych A w wolnej chwili chętnym chcę zwrócić uwagę że na początku zajawka, a dalej jest cały materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Dziękuję za wspaniałe spotkanie modelarskiej braci i za wyróżnienia. Chciałbym podziękować głośno jak na załączonym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipcon Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Impreza na lotnisku w Latkowie 21 maja. Szczegóły: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 14 Listopada 2016 Autor Share Napisano 14 Listopada 2016 Pamiętacie X Inowrocławski Konkurs Modelarski ? Jeśli tak, to chciałbym Was poinformować, że 22-23 kwietnia 2017 będzie kolejna edycja. Będzie to 11 edycja i jak widać liczba niezwykła, bo są to dwie jedynki (czyli dwa razy nr 1 na Waszej liście wyjazdowej ) lub dwie pały (a to w wypadku jak Was nie zobaczę u nas ) Zapraszamy Was serdecznie, lada moment oddzielny watek na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Wojtku czuję się zaproszony Możesz mi już nocleg rezerwować No i oczywiście zgłaszam się do sędziowania konkursu punktowego. No a o tym, że KPM funduje "Pod but" to już chyba pisać nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Pamiętacie X Inowrocławski Konkurs Modelarski ? Jeśli tak, to chciałbym Was poinformować, że 22-23 kwietnia 2017 będzie kolejna edycja. Szkoda Wojtku, że w tym samym terminie jest konkurs w Mosonmagyarovar... Chciałem się w końcu zmobilizować i podjechać do Was, a tak znowu z tego pomysłu nici... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 No cóż z Węgrami się nie dogadasz. termin naszej imprezy wisi w kalendarzu od dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi