emeryt Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Witam mam takie oto pytanie: pierwsze -spotkalem zdjęcia 29ego na których widać że malowanie wlotów powietrza ma inny kolor od szarego stosowanego do tej pory nie wiem czy to nie jest przeklamanie kolorów,czy rzeczywista barwa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Moze jakies zdjecie pogladowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Marca 2016 Super Moderator Share Napisano 23 Marca 2016 Witam. Przyjacielu TU masz temat o MiGu 29 w którym eksperci odpowiedzą na twoje pytanie, a ty zakładasz nowy temat. Później jest sto tematów o MiGach 29 w których nic konkretnego nie ma. A tak to mamy tylko jeden, gdzie wszyscy pytają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Dokładnie jak napisał jawkers Nie dość, że bezmyślnie zakładasz nowy temat, to jeszcze niechlujnie piszesz nazwę samolotu. Używanie kropek i wielkich liter też nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 Chłopy, a nie można człowieka do tematu odesłać bez reprymendy ustnej do nagany włącznie? ;) Bierzcie poprawkę na ksywkę pytającego Moze jakies zdjecie pogladowe? To rzeczywiście ułatwiło by dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emeryt Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Ad Grześ-coś u ciebie słabo z polszczyzną,po drugie mogę założyć nowy temat nie pasuje nie otwieraj.panowie dyskutanci.resztę takich durnot będę zgłaszał,powinno dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 23 Marca 2016 Share Napisano 23 Marca 2016 … resztę takich durnot będę zgłaszał …A komu to będziesz zgłaszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi