kubisz Napisano 4 Kwietnia 2016 Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) To miała być taka bezwarsztatowa odskocznia od dwóch planowanych dioram. Ich już raczej nie będzie, ale ten model zaczął mnie coraz bardziej uwierać, bo całkiem sporo w nim było zrobione. Miał pomalowane podwozie, wnętrze i wszystkie drobiazgi (wyposażenie, anteny, broń itp.). Jakoś tak żal go było zostawić w pudle w takim dość zaawansowanym stanie, więc zmusiłem się do jego skończenia. Model przedstawia czeskiego M1114 Frag 5 z Provincial Reconstruction Team (PRT) Logar. Baza to oczywiście Bronco CB35092, do tego bardzo dobra konwersja SKP 105 i trochę drobiazgów wyszperanych tu i tam. Żaden konkretny pojazd rzeczywisty, jak zwykle to zbieranina pomysłów z wielu zdjęć. Edytowane 22 Października 2017 przez Gość Cytuj
imek46 Napisano 4 Kwietnia 2016 Napisano 4 Kwietnia 2016 Ale jak zwykle bardzo fajnie wykonany. Cytuj
fenek Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Jak zawsze model pierwsza klasa pogratulować Cytuj
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Sam pojazd bardzo ciekawy, ale wash wydaje mi się trochę za intensywny, szczególnie to widać na drzwiach. Może spróbuj następnym razem jaśniejszy odcień brązu. Cytuj
Grymson Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Genialny !!! Zresztą jak zawsze w Twoim wykonaniu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi