lejgo_inc Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Raz na sto lat skończę jakiś model. Wtedy wygląda mniej więcej o tak: (ostatnie poprawki:) i już można przewijać: Wystarczy już, i tak byliście cierpliwi. Teraz na cmentarzysko: Jakby kogoś interesowała relacja z budowy to jest do poczytania w języku odmiennym here. W skrócie wygląda to tak że Dragonowi zaszpachlowałem transzeje podziałowe, wstawiłem trochę mosiądzu, potem było dużo szpachlowania i szlifowania, mała katastrofa lotnicza, śledztwo, jedna komisja, druga, potem znowu szpachlifowanie, potem długa przerwa i w końcu się jakoś zmobilizowałem żeby to jednak skończyć. Linie i cieniowanie ogona - ołówek i trzęsąca się ręka. Wypróbowałem AK Xtreme Metal i są spoko. Blaszki będą dostępne, niech się tylko Marek z nimi upora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Zgrabniutki model no i dowiedziałem się że w ogóle taka maszyna istniała - walor edukacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 No jak się ogląda warsztaty w 1:48 to zgroza. Modelarski survival. A tego bzyka można było w zeszły weekend we Wrocławiu pooglądać. Pchełka, a zwracała uwagę. Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skura82 Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Coś pięknego, podziwiałem na WMS 2016... podstawka bardzo mi przypadła do gustu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarek Napisano 8 Kwietnia 2016 Share Napisano 8 Kwietnia 2016 Rzadki model i temat bardzo oryginalny! Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 10 Kwietnia 2016 Share Napisano 10 Kwietnia 2016 Na samolotach znam się jeszcze mniej niż na pojazdach ale jest to bardzo ciekawa maszyna i ta galeria zachęciła mnie do poszukania więcej informacji na jego temat. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Bardzo ciekawa konstrukcja i super wykonanie. Szacun za rzeźbienie w przezroczystym plastiku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 rzeźbienie w przezroczystym plastiku ;) ...taka wymyślna forma tortur. Mam w szafie jeszcze X-1 również z przezroczystego tworzywa, skądinąd pokrętna logika Dragona sprawiła że kadłub jest z gładkiego plastiku, a oszklenie kabiny jest matowe. Z góry dziękuję za cierpliwość wobec przeniesionych tu starych galerii - obiecuję wkrótce* zaprezentować coś nowego. * - trwają negocjacje w/s definicji "wkrótce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi