makinen Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Więcej z tego nie wyciągnę. Po zrobieniu zdjęć dotarło do mnie, że nie dokleiłem lusterek :mur: i nie pomalowałem światła IR. Dziś dokończę, bo później model powędruje na półkę. Jakoś wybitnie zadowolony nie jestem, ale z figurkami wygląda zadowalająco. Cytuj
Gerd Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Fajnie ruch postaci udało Ci się uchwycić. Hm-eruje tzn. gartuluj-mwv-ę. Cytuj
Marcin1970 Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Wykonanie SUPER jak zwykle zreszta. Wielki minus za taktyke, kto zostawia gotowa do uzycia bron ( mogaca oslonic kolegow) i wyskakuje z pojazdu? Dodaj goscia do wierzyczki i bedzie EXTRA. ( Jak dla mnie ) Cytuj
divv Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 Super. Proste, ładne, staranne. Gratuluję! Pozdrawiam, Rafał Cytuj
Tenggeri Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Podoba mi się Twoja praca, dobry model, podstawka i figurki a wszystko podane tak, że wszystkie elementy ładnie ze sobą grają. Jedynie co, to dorobiłbym wyraźniejsze ślady za przednimi kołami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi