Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 27 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 27 Czerwca 2016 Lepiej pokaż jakieś fotki, bo cała 4-ta strona wieje pustką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2016 Na razie tak zostanie laptop pojechał na wakacje. Wie ktoś może jak prezentują się relingi abera,parta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 28 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 28 Czerwca 2016 Wie ktoś może jak prezentują się relingi abera,parta?Nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Lipca 2016 Autor Share Napisano 3 Lipca 2016 W poniedzałek powinny być relingi od Flyhawka.Miałem zamiar zahartowac blachy Niko, ale udało mi sie dostać w/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Lipca 2016 Super Moderator Share Napisano 3 Lipca 2016 W poniedzałek powinny być relingi od Flyhawka.Przyzwoite blachy w moim odczuciu; mi bardzo przyjemnie się z nimi pracuje Będzie pan zadowolony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Jak tam prace w stoczni, coś się dzieje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 Pewnie że sie dzieje. Mam mało czasu wolę coś porobić niż fotografować. Myślę że jakieś 75%,80% zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Lipca 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Lipca 2016 Pewnie że sie dzieje.Mam mało czasu wolę coś porobić niż fotografować. Myślę że jakieś 75%,80% zrobione. Niesamowite.... Rzuć jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Niesamowite.... Rzuć jakąś fotkę No nie, koniecznie poprosimy o fotkę lub dwie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 Tak to wygląda,kominy,wieże i platformy pod pelotki tylko ustawione plus reszta wyposażenia pochowana w pudełku Zadowolony jestem z ramek podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Lipca 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Lipca 2016 Wow, wow, wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Pięknie, aż miło popatrzeć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Wygląda bardzo dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Piekna robota. I bardzo fajnie, że bedzie kleił detale na koncu. Ja kiedys najpierw zrobiłem model a dopiero potem doklejałem podstawke, i wiem juz teraz, że twoja kolejność jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Piękna Helena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Fajnie fajnie, dopiero na takiej scence widać że ten konkretny kolor kamuflażu na oryginale był sensownym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 26 Lipca 2016 Autor Share Napisano 26 Lipca 2016 spiton; wklejanie gotowca w morze jest karkołomnym zajęciem. Jeśli chodzi o kamuflaż to faktycznie dobrze współgra z kolorem oceanu.Udalo mi sie uzyskać taki efekt zupełnie nieświadomie. Nie zgrywałem palety olejnych farb ktorymi jest pomalowana woda z kolorami Heleny.Czyli dobrze że aż tak rozjasnilem bazowe kolory na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 30 Lipca 2016 Share Napisano 30 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkoto Napisano 3 Sierpnia 2016 Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Ciekawy projekt ;) Jak składają się blachy zestawowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2016 Główny arkusz blachy jest ok.Niektóre elementy są zdublowane ułatwienie dla tych co gubią.Udało mi sie powiginać i po przyklejać wiekszość.Czyli jest oko. Relingi są dobre tylko jako zapas do ew skreczu podzespołów np jakieś pitoty w 72ce. Drażni mnie jeszcze mało przejrzysta instrukcja, dosłownie . Ciężko określić usytuowanie niektórych części które trzeba przykleić.Trzeba konfrontowac ze zdjeciami, planami.Przydał by się np schemacik z rozrysowanymi relingami, nie wspominając o olinowaniu. Poza tym uwag brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 11 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Raczej zdążę na Bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Już mi się podoba... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 Fajny Problem jedynie w tym że jest tak dobrze zamaskowany, że ginie w podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2016 No nie wyrwę go z objęć oceanu na sesje foto. W galerii zrobię kilka zblizeń,dam więcej światła.Tylko nie za bardzo żeby nie obnaźyć pieknej Heleny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Koniec Trzy i pół miesiąca jak na mnie to szkutniczy rekord rekord. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi