Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W poniedzałek powinny być relingi od Flyhawka.Miałem zamiar zahartowac blachy Niko, ale udało mi sie dostać w/w

• Super Moderator
Napisano
W poniedzałek powinny być relingi od Flyhawka.
Przyzwoite blachy w moim odczuciu; mi bardzo przyjemnie się z nimi pracuje

Będzie pan zadowolony....

• 3 weeks later...
Napisano

Pewnie że sie dzieje.

Mam mało czasu wolę coś porobić niż fotografować.

Myślę że jakieś 75%,80% zrobione.

• Super Moderator
Napisano
Pewnie że sie dzieje.

Mam mało czasu wolę coś porobić niż fotografować.

Myślę że jakieś 75%,80% zrobione.

Niesamowite.... Rzuć jakąś fotkę
Napisano

Tak to wygląda,kominy,wieże i platformy pod pelotki tylko ustawione

P1011304.JPG

plus reszta wyposażenia pochowana w pudełku

Zadowolony jestem z ramek podstawki

Napisano

Piekna robota. I bardzo fajnie, że bedzie kleił detale na koncu. Ja kiedys najpierw zrobiłem model a dopiero potem doklejałem podstawke, i wiem juz teraz, że twoja kolejność jest lepsza.

Napisano

Fajnie fajnie, dopiero na takiej scence widać że ten konkretny kolor kamuflażu na oryginale był sensownym wyborem

Napisano

spiton; wklejanie gotowca w morze jest karkołomnym zajęciem.

Jeśli chodzi o kamuflaż to faktycznie dobrze współgra z kolorem oceanu.Udalo mi sie uzyskać taki efekt zupełnie nieświadomie. Nie zgrywałem palety olejnych farb ktorymi jest pomalowana woda z kolorami Heleny.Czyli dobrze że aż tak rozjasnilem bazowe kolory na modelu.

Napisano

Główny arkusz blachy jest ok.Niektóre elementy są zdublowane ułatwienie dla tych co gubią.Udało mi sie powiginać i po przyklejać wiekszość.Czyli jest oko.

Relingi są dobre tylko jako zapas do ew skreczu podzespołów np jakieś pitoty w 72ce.

Drażni mnie jeszcze mało przejrzysta instrukcja, dosłownie . Ciężko określić usytuowanie niektórych części które trzeba przykleić.Trzeba konfrontowac ze zdjeciami, planami.Przydał by się np schemacik z rozrysowanymi relingami, nie wspominając o olinowaniu.

Poza tym uwag brak.

Napisano

No nie wyrwę go z objęć oceanu na sesje foto.

W galerii zrobię kilka zblizeń,dam więcej światła.Tylko nie za bardzo żeby nie obnaźyć pieknej Heleny.