danielodziem Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Cytuj
karambolis8 Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Powodzenia! Popracuj trochę nad zdjęciami. Zacznij od kawałka białego brystolu jako tło. Cytuj
luckyLUKE Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Faje Brzydkie Kaczątko Dodaj tylko jakąś treść, bo nie zawsze zdjęcia oddają wszystko. Cytuj
Panzer Machine Napisano 1 Maja 2016 Napisano 1 Maja 2016 Kleję KV od Trumpka od jakiegoś czasu. W zasadzie czekam już tylko na metalową lufę od RB. Musze przyznać że jest to wyśmienity model. bardzo fajnie i łatwo się go składało i bez dodatków prezentuje się całkiem nieźle. Powodzenia Cytuj
danielodziem Napisano 1 Maja 2016 Autor Napisano 1 Maja 2016 Powodzenia! Popracuj trochę nad zdjęciami. Zacznij od kawałka białego brystolu jako tło. Foty robione na szybko ... Reszta.czyli warsztat będzie już na poziomie. Cytuj
lesio-69 Napisano 2 Maja 2016 Napisano 2 Maja 2016 Zasiadam w pierwszym rzędzie. Kiedyś strasznie na niego "zachorowałem" i sobie kupiłem. Dokupiłem jeszcze do niego blachy i lufę z Abera: http://www.mojehobby.pl/products/Pz.Kpfw.-754-r-KV-2-cz1.-zestaw-podstawowy-TRU.html http://www.mojehobby.pl/products/Lufa-152-4-mm-M-10S-do-czolgu-KW-II-TAM-TRU.html Cieszę się, że będzie realcja. Cytuj
danielodziem Napisano 2 Maja 2016 Autor Napisano 2 Maja 2016 Zasiadam w pierwszym rzędzie. Kiedyś strasznie na niego "zachorowałem" i sobie kupiłem. Dokupiłem jeszcze do niego blachy i lufę z Abera: http://www.mojehobby.pl/products/Pz.Kpfw.-754-r-KV-2-cz1.-zestaw-podstawowy-TRU.html http://www.mojehobby.pl/products/Lufa-152-4-mm-M-10S-do-czolgu-KW-II-TAM-TRU.html Cieszę się, że będzie realcja. No z blachami na pewno podniesie ocenę.hmmm.zastanawiam sie już nad zakupem. Cytuj
meser262 Napisano 3 Maja 2016 Napisano 3 Maja 2016 "Sowiecki" - Niemiec - ciekawe połączenie. Będę zaglądał. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj
danielodziem Napisano 3 Maja 2016 Autor Napisano 3 Maja 2016 Sowiecki kolos w trakcie skladania.. Już mi się podoba...acz kolwiek bez SZPACHLI się nie obędzie . jak widać na fotkach Cytuj
danielodziem Napisano 3 Maja 2016 Autor Napisano 3 Maja 2016 Główna bryła rzedstawia się tak jak widać Cytuj
danielodziem Napisano 4 Maja 2016 Autor Napisano 4 Maja 2016 Panowie obserwatorzy. Interesuje mnie kolor zielony używany przez Sowietów do malowania czołgów z okresu II WW. Jaki najlepiej użyć numer.. AK Vallejo Air. Podejmuje wyzwanie...zrobię połowę na niemeckie barwy a druga na Sowietów. Cytuj
hiwis Napisano 4 Maja 2016 Napisano 4 Maja 2016 Panowie obserwatorzy.Interesuje mnie kolor zielony używany przez Sowietów do malowania czołgów z okresu II WW. Jaki najlepiej użyć numer.. AK Vallejo Air. Podejmuje wyzwanie...zrobię połowę na niemeckie barwy a druga na Sowietów. Np.: A.MIG-019 Russian Green 4BO W ofercie AK numery od 029 do 034 (odcienie do modulacji 4BO) Cytuj
Panzer Machine Napisano 4 Maja 2016 Napisano 4 Maja 2016 oho, zaczęło się kleić Fajnie. Ja minimalną ilość szpachli musiałem użyć. Cytuj
danielodziem Napisano 5 Maja 2016 Autor Napisano 5 Maja 2016 Panowie obserwatorzy.Interesuje mnie kolor zielony używany przez Sowietów do malowania czołgów z okresu II WW. Jaki najlepiej użyć numer.. AK Vallejo Air. Podejmuje wyzwanie...zrobię połowę na niemeckie barwy a druga na Sowietów. Np.: A.MIG-019 Russian Green 4BO W ofercie AK numery od 029 do 034 (odcienie do modulacji 4BO) Dzięki za odp. Cytuj
danielodziem Napisano 5 Maja 2016 Autor Napisano 5 Maja 2016 Dziś zrobione koła Oczywiście mała polerka musiała być. Po za tym model składa się bez większych problemów... Pod warunkiem że żona nie stoi za plecami. i nie marudzi. Cytuj
Panzer Machine Napisano 5 Maja 2016 Napisano 5 Maja 2016 Na kółkach widzę pozostałości po nadlewkach. Warto by jeszcze przeszlifować. No chyba, że będziesz je błocił to można olać mój komentarz ;) Cytuj
danielodziem Napisano 5 Maja 2016 Autor Napisano 5 Maja 2016 Na kółkach widzę pozostałości po nadlewkach. Warto by jeszcze przeszlifować. No chyba, że będziesz je błocił to można olać mój komentarz ;) Coś tam bedzie upackane. Więc nie będzie przeszkadzać. Cytuj
danielodziem Napisano 5 Maja 2016 Autor Napisano 5 Maja 2016 Błotniki i skrzynie juz zrobione.jutro będą foty przy lepszym świetle. Cytuj
danielodziem Napisano 6 Maja 2016 Autor Napisano 6 Maja 2016 Przeglądając fotki doszedłem do wniosku ze prawa strona będzie sowiecka.a lewa zrobiona na niemieckie camo. Ponieważ w niemieckich zauważyłem wieżyczki dowodcy... Chyba ze się mylę? ? Cytuj
piotrkur Napisano 6 Maja 2016 Napisano 6 Maja 2016 Ponieważ w niemieckich zauważyłem wieżyczki dowodcy... Chyba ze się mylę? ? Nie-nie mylisz się.. Cytuj
danielodziem Napisano 9 Maja 2016 Autor Napisano 9 Maja 2016 skrzynki na blotnikach Oraz zerwany blotnik z przodu. Cytuj
danielodziem Napisano 9 Maja 2016 Autor Napisano 9 Maja 2016 Gąski już są gotowe.czyli pomalowane podkładem i innymi kolorami. Czekają na wash. A Później tylko montaż i pigmenty. Cytuj
bazylms Napisano 9 Maja 2016 Napisano 9 Maja 2016 Nie wiem jaką przyczyną było zerwanie błotnika, ale to mocowanie też bym wywalił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi