Hamilkar Napisano 23 Maja 2016 Share Napisano 23 Maja 2016 Solo, daj jakąś zajawkę. Na pewno Cię już trochę skusił, mimo braku czasu. Publiczność domaga się krwi ;) Oooooooo prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Maja 2016 Autor Share Napisano 24 Maja 2016 Nie, na serio jeszcze nie wyciąłem nawet jednej części z ramki. Ale bez obaw, zapewniam że już bardzo niedługo ostro ruszę z robotą. Zdążę Was zanudzić moim warsztatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Zanudzić to się można u mnie - u Ciebie zawsze coś ciekawego się dzieje. No i robota porządna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Nie dawaj się tak prosić.Czekam na Twój warsztat,bo dużo można się nauczyć Ruszaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 8 Czerwca 2016 Share Napisano 8 Czerwca 2016 Solo,dajesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2016 Nie odpuściłem, ale niestety pewne komplikacje osobiste na razie wstrzymują moje prace. Mam szczerą nadzieję zacząć niedługo, ale nie mam pewności czy wyrobię się w terminie. W każdym razie jedno jest pewne: Solo nigdy nie odpuszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 to czekamy na ciąg dalszy, bo twoje prace jak dla mnie zawsze są interesujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Czerwca 2016 Share Napisano 12 Czerwca 2016 Powiem jedno - dawno nikt mnie tutaj nie robi w bambuko tak jak ten warsztat... Loguje się na forum... zaglądam co nowego w latadłach... patrzę że są nowe wpisy... ooo... Intruder na tapecie... myślę sobie - nareszcie... w końcu coś się ruszyło więc zajrzę jak idzie robota... Pewnie zaawansowana skoro już 3cia strona wątku... A tu nadal NIC Solo - absolutnie nie mam nic bezpośrednio do ciebie czy do twoich warsztatów bo są niezłe Po prostu narosła frustracja bo już się nie mogę doczekać aż coś się w końcu ruszy w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2016 Postaram się mimo wszystko nie zawieść Ciebie ani Narodu, który czeka na mój warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Solo, akurat wybrałeś ten egzemplarz z dwóch, który mam mniej zdjęć, drugi jest NIEZNACZNIE lepiej ujęty http://www.dstorm.eu/pages/en/usa/a-6.html jest jeszcze taki egzemplarz http://mydesertstorm.com/chapter-36-day-2-in-khafji/ a to jeszcze coś innego http://1000aircraftphotos.com/Contributions/MillerBruce/8865.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2016 Dzięki, to jedno jego zdjęcie mam i zaprezentowałem je na pierwszej stronie warsztatu. Te dwa pozostałe nie tylko mają inny układ plam kamuflażu żółto-brązowego, ale jeszcze inaczej są pomalowane na spodzie maszyny. "Moja" maszyna ma spód pomalowany klasycznym szarym, z płynnym przejściem w kolory kamuflażu. Te dwa które tutaj pokazałeś mają spody malowane kolorem kamuflażu, nie są szare - tak więc nie za bardzo można nawet wzorować się na ich układzie plam. Zdecydowałem że będę się opierać na schemacie malowana pokazanym w instrukcji do kalkomanii Fightertown Decals - Stormin' Intruders, która dla mnie jest bardziej wiarygodna niż to co jest w instrukcji modelu Hobby Bossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Solo, nie daj się prosić pokaż co tam w trawie piszczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2016 Nie wyobrażasz sobie jakbym chciał. Ale z przyczyn w dużej mierze niezależnych ode mnie, na razie nie mogę nic robić i niczego jeszcze nie zrobiłem. Zaczynam liczyć się z tym, że nie wyrobię się z modelem w ramach konkursu, ale trudno - będę na pewno walczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Heh, Solo, walczysz aż krew się leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Lipca 2016 Autor Share Napisano 24 Lipca 2016 Muszę skapitulować. Czasu zostało zbyt mało żeby ten model zrobić sensownie. Przepraszam że zacząłem i niczego nie zrobiłem, ale model na pewno kiedyś powstanie. Tylko później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Szkoda, ale rozumiem to doskonale. Nadal trzymam kciuki za powstanie ładnejmmaszyny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi