gorlock Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Nooo ladny ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Też się do pochwał przyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 23 Lipca 2016 Autor Share Napisano 23 Lipca 2016 Brudzenie rozpoczęte, na razie tylko dół...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 23 Lipca 2016 Share Napisano 23 Lipca 2016 Ładnie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 23 Lipca 2016 Autor Share Napisano 23 Lipca 2016 Dzięki Wszystkim za dobre słowo ....a tak to wygląda przed założeniem osłon i ostatecznym tyraniem całości, ale to po dłuższej przerwie....URLOP!!! Tutaj jeszcze dla porównania baszta od T-14, ale ten T-55 to mikrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 24 Lipca 2016 Autor Share Napisano 24 Lipca 2016 ... ale to po dłuższej przerwie....URLOP!!!... Oj raval nie czytaliscie warunkow przystapienia do konkursu ??? Wszelkie URLOPY w tym okresie zostaly przez moderatorow skreslone ... ale ten T-55 to mikrus... domek ciasny ale wlasny , pamietam do dzis przespane w nim godziny Nieładnie.... tak spać na służbie Może pomożecie kolego? nie mam pewności z jakiego materiału są wykonane magazynki do MG, znając naszych wschodnich sąsiadów to pewnie zwykła czarna blacha, ale na 100% pewny nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Gasienice malowales, czy tylko pigmentem traktowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 24 Lipca 2016 Autor Share Napisano 24 Lipca 2016 Gasienice malowales, czy tylko pigmentem traktowales? Gąski były wcześniej malowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Gasienice malowales, czy tylko pigmentem traktowales? Gąski były wcześniej malowane.... Xf84? A potem przetarles do metalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 24 Lipca 2016 Autor Share Napisano 24 Lipca 2016 Xf84? A potem przetarles do metalu? Niestety, ja maluję ostatnio modele mieszając kolory samemu, co opisałem w poprzednim wątku TUTAJ Ale XF-84 jak najbardziej się nadaje jeżeli chcesz użyć akrylowej to polecam wcześniej zastosować Metalprimer np. Gunze, a do rozcieńczenia Tamki dedykowanego tinnera wtedy farba ma grubsze ziarno, gąski wyglądają bardziej realistycznie. Później pigmenty i przetarcia, to tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 24 Lipca 2016 Share Napisano 24 Lipca 2016 Jak Gorlock mówi ze ładnie ,to musi byc dobrze Ślicznie, to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Noo ladny ladny, aż sie czlek rwie zeby rozgrzebac wlasnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Noo ladny ladny, aż sie czlek rwie zeby rozgrzebac wlasnego Dzięki.... koniecznie rozgrzebać i robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Na urlopiku popracuję nad drobnicą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Jeżeli chodzi o wystające ranty to zbytnio bym się nie przejmował,należy tylko zjechać bieżnik(czy jak to tam się zwie) na bandażach i tyle, ja tego nie robiłem bo miałem w planach okleić koła piachem, a to dodatkowo poprawia przyczepność pyłu natomiast w Meridzie będę już musiał je zeszlifować tak jak w oryginale Tu masz fotkę na której widać minimalny rancik Jeżeli chodzi o pierwsze pytanie: to pewnie że mogę to żadna tajemnica WKM pomalowany czarną satyną i przetarty miękkim ołówkiem, magazynek machnięty odcieniem zielonym,obity mieszanką czarnej i brązowej farbki i też ołówek, a na zbiornik paliwa zrobię tutek, może wrzucę jeszcze wieczorem(nocy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Wpadłem po urlopie i od razu wziąłem się za prace....., coś poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Normalnie też takiego chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Nieeee... Kuba, to ja chcę Twego EVO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Piękny sprzęt. Czekam na galeryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Dzięki koledzy,muszę się przyznać że to mój 8-smy model jaki począłem po 20stu kilku latach,staram się nadrabiać zaległości, przypatrując się Waszym dokonaniom stale się uczę, dlatego chcę Wam podziękować że jesteśmy razem od ok. 2 lat. A wszystko się zaczęło od BTR-a pewnego Pana z tegoż forum Ps jeszcze będą oleje bo jakoś wydaje mi się że słaby kontrast...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 19 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Temat Syryjski uważam za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi