Przemek Przybulewski Napisano 9 Maja 2016 Napisano 9 Maja 2016 Sam nie wiem jak to poszło ale tak fajnie się robiło ten model, że żal było kończyć. Generalnie model prosto z pudła bo o mocowaniach anten nie wspominam. Malowanie US, bo kolory IDF jakoś mi nie podchodzą. Model świetnie spasowany, dużo opcji, pracujący lemiesz i zrywak, wnętrze kabiny, dwa kolory szybek - miodzio. Podstawka prosta jak konstrukcja cepa, miała tylko pasować kolorystycznie do pojazdu. Pordzewiony na maksa i zapylony pigmentami. Ot taka fanaberia. Zapraszam do oglądania: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Cytuj
karambolis8 Napisano 10 Maja 2016 Napisano 10 Maja 2016 Model super, ale podstawka troszkę nudna ;) Bardzo jednolita. Cytuj
michal0281 Napisano 10 Maja 2016 Napisano 10 Maja 2016 Koniecznie trzeba jeszcze troszke popracowac przy podstawce, jest bardzo monotonna, na ten moment jest ok, a more byc rewelacyjnie. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 12 Maja 2016 Autor Napisano 12 Maja 2016 Model super, ale podstawka troszkę nudna ;) Bardzo jednolita.Dziękuję. Co do podstawki - w sumie to taka miała być aby nie odciągać uwagi od pojazdu. No ale chyba masz rację. Pojazd jest dosyć mały i zajmuje niewiele z jej powierzchni przez co całość może być odbierana jako zbyt jednolita. Może dodam trochę kamieni i jakiegoś krzaka. Dzięki jeszcze raz. Koniecznie trzeba jeszcze troszke popracowac przy podstawce, jest bardzo monotonna, na ten moment jest ok, a more byc rewelacyjnie.Ok. Coś pomyślę. No i fajnie Dziękuję. Cytuj
pedzelek Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 świetna praca. Ale trawa tak rozrzucona ,że kuje w oczy. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 13 Maja 2016 Autor Napisano 13 Maja 2016 Świetny!Dzięki wielkie. Nie moja bajka, ale model świetny .Również bardzo dziękuję. świetna praca.Ale trawa tak rozrzucona ,że kuje w oczy. Dzięki. No cóż, usunąć jej już się na da bo przyklejona na amen. Można tylko dodać więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi