Artur Wałachowski Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Witam wszystkich,przedstawiam model Leoparda 2A6-prawie na finiszu-pozostało cieniowanie,wash i suchy pędzel,założenie gąsienicy i dokończenie podstawki-będzie jeszcze drzewko i drogowskazy,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Ładny Czy to italeri...? Oczywiście poza reflektorami... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 To chyba nie ten, co miałeś na zamówienie kleić? Tamten chyba miał być 2 A4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 3 Maja 2006 Autor Share Napisano 3 Maja 2006 To Tamiya,plus lufa toczona,blachy Eduarda i liny Karaya.To ten robię człowiekowi na zamówienie-wersja 2A6,jak załatwię aparat wrzucę wiecej zdjęć,bo prace już się sporo posuneły-właściwie skończyłem,ale nie mam aparatu,a te zdjęcia to stan z przed czterech,pięciu dni,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 podoba mi sie mam pytanko jak zrobiles asfalt ?? gips ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Wygląda bardzo groźnie. Co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 3 Maja 2006 Autor Share Napisano 3 Maja 2006 Dzięki za opinie-asfalt to kawałek kartonu,pokryty Wikolem i drobnym pyłem i pomalowany-jeszcze do suchego pędzla pójdzie-finał za 2-3 dni ,pozdrawiam ,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 dobra robota tylko moglbys porobic jakies znaki strzalow na asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 11 Maja 2006 Autor Share Napisano 11 Maja 2006 Po pierwszym washu...powoli do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 Kurde, jak przeczytałem na drogowskazie Bayreuth, to najpierw skojarzyło mi się, że to Bejrut w jakimś języku. Zdziwiłem się jak jasna choroba z biegunką - skąd u diabła niemiecki czołg w tamtych stronach. Dopiero później zorientowałem się, że to droga gdzieś w Niemczech (asfalt raczej bez śladów ostrzeliwania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 Leopardy uczestniczyły w ogóle w jakichś działaniach bojowych? jedynie jugosławia mi się jakoś obija, ale też nie jestem pewny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 11 Maja 2006 Autor Share Napisano 11 Maja 2006 Model robię na zamówienie więc...ja raczej drugowojenny jestem i nie wiele mogę się wypowiedzieć w kwestii współczesnej broni pancernej.Ostatnio jak robiłem T -55A to też nie wiedziałem że beczki mogły, czy powinny być w kolorze stalowym.Drogowskazy były w zestawie,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 11 Maja 2006 Share Napisano 11 Maja 2006 Z tego co ja się orientuję to im nowsze Leopardy, tym żadziej opuszczają swój kraj. Leo A5/A6 chyba jeszcze nie miał okazji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 14 Maja 2006 Share Napisano 14 Maja 2006 Ogólnie jest świetny, ale mnie troche razi to drzewo, za blisko drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 He he fajny modelik , ja również robię taki sam , również na zamówienie he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 Ale ładny !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Faaajny... szkoda tylko że są 3 zdjęcia, z czego na jednym widać tylko drogowskazy, a 2 pozostałem takie same. Czekamy na więcej! Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 22 Maja 2006 Autor Share Napisano 22 Maja 2006 Dzięki za opinie i komentarze, już wkrótce będą nowe zdjęcia - szczegółowe. Jakoś nie lubię dawać zdjęć przed końcem - model wtedy wydaje mi się taki brzydki, niedokończony , pozdrawiam, Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 Bardzo ładny model Ci wyszedł choć nie jestem fanem tej wersji Leo to muszę powiedzieć że naprawdę mi sie podoba A propo że tak powiek inspiracji modelarskiej co powiesz na takie "cuś" czyli Leopard2 A4 na testach dla Deutsche Marine Tylko pogratulowac a swoją drogą ciekawe jak im się to udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 6 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2006 Świetne zdjęcie!!! Aż prosi się o wykonanie dioramy!!! I tylko wieża potrzebna do budowy , pozdrawiam, Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias13_84 Napisano 6 Czerwca 2006 Share Napisano 6 Czerwca 2006 No niestety jeżeli byś sie decydował to A6---->A4 Mnóstwo pracy. A swoją drogą zdjęcie tak mi się spodobało że teraz zdobi mój pulpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Super! Też mam ten model tyle że italierego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzio1971 Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Możesz podać farby jakimi malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi