Artur Wałachowski Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Witam wszystkich,przedstawiam model Leoparda 2A6-prawie na finiszu-pozostało cieniowanie,wash i suchy pędzel,założenie gąsienicy i dokończenie podstawki-będzie jeszcze drzewko i drogowskazy,pozdrawiam,Artur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Ładny Czy to italeri...? Oczywiście poza reflektorami... Pozdrawiam, Maciej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 To chyba nie ten, co miałeś na zamówienie kleić? Tamten chyba miał być 2 A4? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 To Tamiya,plus lufa toczona,blachy Eduarda i liny Karaya.To ten robię człowiekowi na zamówienie-wersja 2A6,jak załatwię aparat wrzucę wiecej zdjęć,bo prace już się sporo posuneły-właściwie skończyłem,ale nie mam aparatu,a te zdjęcia to stan z przed czterech,pięciu dni,pozdrawiam,Artur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 podoba mi sie mam pytanko jak zrobiles asfalt ?? gips ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dormitor Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Wygląda bardzo groźnie. Co dalej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 Dzięki za opinie-asfalt to kawałek kartonu,pokryty Wikolem i drobnym pyłem i pomalowany-jeszcze do suchego pędzla pójdzie-finał za 2-3 dni ,pozdrawiam ,Artur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojna Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 dobra robota tylko moglbys porobic jakies znaki strzalow na asfalcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Po pierwszym washu...powoli do przodu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Kurde, jak przeczytałem na drogowskazie Bayreuth, to najpierw skojarzyło mi się, że to Bejrut w jakimś języku. Zdziwiłem się jak jasna choroba z biegunką - skąd u diabła niemiecki czołg w tamtych stronach. Dopiero później zorientowałem się, że to droga gdzieś w Niemczech (asfalt raczej bez śladów ostrzeliwania) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Kmiecik Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Leopardy uczestniczyły w ogóle w jakichś działaniach bojowych? jedynie jugosławia mi się jakoś obija, ale też nie jestem pewny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted May 11, 2006 Author Share Posted May 11, 2006 Model robię na zamówienie więc...ja raczej drugowojenny jestem i nie wiele mogę się wypowiedzieć w kwestii współczesnej broni pancernej.Ostatnio jak robiłem T -55A to też nie wiedziałem że beczki mogły, czy powinny być w kolorze stalowym.Drogowskazy były w zestawie,pozdrawiam,Artur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kat Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Z tego co ja się orientuję to im nowsze Leopardy, tym żadziej opuszczają swój kraj. Leo A5/A6 chyba jeszcze nie miał okazji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grane Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Ogólnie jest świetny, ale mnie troche razi to drzewo, za blisko drogi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 He he fajny modelik , ja również robię taki sam , również na zamówienie he he. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Czarnocki Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Ale ładny !!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemysław Szymczyk Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Faaajny... szkoda tylko że są 3 zdjęcia, z czego na jednym widać tylko drogowskazy, a 2 pozostałem takie same. Czekamy na więcej! Przemek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted May 22, 2006 Author Share Posted May 22, 2006 Dzięki za opinie i komentarze, już wkrótce będą nowe zdjęcia - szczegółowe. Jakoś nie lubię dawać zdjęć przed końcem - model wtedy wydaje mi się taki brzydki, niedokończony , pozdrawiam, Artur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias13_84 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Bardzo ładny model Ci wyszedł choć nie jestem fanem tej wersji Leo to muszę powiedzieć że naprawdę mi sie podoba A propo że tak powiek inspiracji modelarskiej co powiesz na takie "cuś" czyli Leopard2 A4 na testach dla Deutsche Marine Tylko pogratulowac a swoją drogą ciekawe jak im się to udało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wałachowski Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Świetne zdjęcie!!! Aż prosi się o wykonanie dioramy!!! I tylko wieża potrzebna do budowy , pozdrawiam, Artur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias13_84 Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 No niestety jeżeli byś sie decydował to A6---->A4 Mnóstwo pracy. A swoją drogą zdjęcie tak mi się spodobało że teraz zdobi mój pulpit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł_12 Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Super! Też mam ten model tyle że italierego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radzio1971 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Możesz podać farby jakimi malowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts