makinen Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 Skonstruowałem murek i koncept z materacykiem, który będę musiał zrobić większy. Dziurę zmniejszę gruzem po bokach i od spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Maja 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Maja 2016 Zaczyna to przypominać dio... Zostaniesz tutaj? Czy mam przenieść? Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Maja 2016 Autor Share Napisano 21 Maja 2016 Zostaję...skoro tu zacząłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru Napisano 26 Maja 2016 Share Napisano 26 Maja 2016 Coś nie kumam ale to normalne. Po kiego grzyba targać dywan do strzelania, a wiadomo szuszfole nie opalają się na dachu. Para targa wyściułkę sama. Nie organizuje sobie miejsca w takiej dziurze, no chyba że jest w głębokim cieniu. Reszta jak z filmu. Zminimalizuj otoczenie a figurki wyjdą na plan główny i nikt się nie doczepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Jak tam prace, bo fajna koncepcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Pierwszoplanowy projekt, to Fallujah. Wątpię, żebym zdążył ze snajperami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Pierwszoplanowy projekt, to Fallujah. Wątpię, żebym zdążył ze snajperami... Szkoda, ale mam nadzieję, że skończysz po konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Zabrałem się za figurki i podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam. Figurki super. Szczególnie "Punisher", snajper mi się podoba i jego karabin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Ruiny sam robiłeś czy to wyrób gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Ciężko to nazwać ruinami, ale...sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Wychodzi na to, że zdążę. Jakieś sugestie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Kolor tego podłoża (dachu) jakiś dziwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Mokry kurz/błoto. Dla mnie kolorystyka jest super. Smaczek jeszcze taki, że wszystko takie zakurzone a walizka z zabawkami panów świeża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 całość bardzo ładnie. Ja bym zostawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Zapraszam do Galerii viewtopic.php?f=236&t=55182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Qrcze, dywan zagięty na ramce - biały od spodu. Lewy górny róg też bym dogiął do ziemi, bo wygląda "papierowo", zbyt lekko. I to tylko tyle z uwag mych. Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Marcin- jak podwiniesz narożnik dywanu, to tam jest...metka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi