ManiekB Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Witan Galeria końcowa modelu. Pozdrawiam Komentarze mile widziane. Edytowane 4 Lipca 2017 przez Gość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolikolos Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Bez dwóch zdań: ogrom pracy i wykonanie powalają. Gratuluje wspaniałego modelu/modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 15 Czerwca 2016 Share Napisano 15 Czerwca 2016 Gratulacje Model jest piękny bez dwóch zdań. Nie wiedziałem, że nie wyśmotruchane czołgi mogą być ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 15 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 15 Czerwca 2016 MEGA Co prawda nie mój okres ale mam słabość do czajników. Gratulacje!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2016 Dzięki wam za śledzenie i dopingowaniu mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Grubo Bardzo mi się to wykonanie podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Piękny zestaw Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Nie wiedziałem, że nie wyśmotruchane czołgi mogą być ładne Ja do tej pory myślałem, że czołgi to takie odrapane i uświnione z fabryki wyjeżdżają. A zestaw mega bombowy. Piękna faktura powierzchni. Lekko spłowiała, gdzieniegdzie wytarta, ale bez zbędnej rdzy i kilometrowych obić. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Nie wiedziałem, że nie wyśmotruchane czołgi mogą być ładne Ja do tej pory myślałem, że czołgi to takie odrapane i uświnione z fabryki wyjeżdżają. A zestaw mega bombowy. Piękna faktura powierzchni. Lekko spłowiała, gdzieniegdzie wytarta, ale bez zbędnej rdzy i kilometrowych obić. Jestem pod wrażeniem. Dzięki za wspaniały komentarz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Cieszy oczy, choć nie samochód.... Zdecydowanie najlepszy "zestaw" jaki widziałem na tym Forum ever Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2016 Cieszy oczy, choć nie samochód.... Zdecydowanie najlepszy "zestaw" jaki widziałem na tym Forum ever Gratulacje Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Jest kawał modelu. Efekt świetny, teraz szykuj miejsce na medale i dyplomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 Przyjmij i ode mnie uznanie (prywatnie)... Nic więcej nie napiszę bo nie przychodzą mi do głowy dość właściwe słowa aby wyrazić swój zachwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 18 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2016 Przyjmij i ode mnie uznanie (prywatnie)... Nic więcej nie napiszę bo nie przychodzą mi do głowy dość właściwe słowa aby wyrazić swój zachwyt. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 26 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 26 Czerwca 2016 Piękny zestaw - zapraszamy na front :-) Gratuluję! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2016 Piękny zestaw - zapraszamy na front :-) Gratuluję! pozdrawiam Christian Witam Dzięki wielkie za takie wyróżnienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur111bartek Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 Nie wiem co bardziej podziwiać : efekty pracy czy niezłomność i konsekwencję w ukończeniu modelu?/modeli?. (Historię powstawania znam z kartonowego forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur111bartek Napisano 3 Lipca 2016 Share Napisano 3 Lipca 2016 Nie wiem co bardziej podziwiać : efekty pracy czy niezłomność i konsekwencję w ukończeniu modelu?/modeli?.(Historię powstawania znam z kartonowego forum). Oczywiście i to i to zasługuje na najwyższe uznanie! p.s. Nie mogę edytować poprzedniego postu dlatego piszę ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 3 Lipca 2016 Autor Share Napisano 3 Lipca 2016 Nie wiem co bardziej podziwiać : efekty pracy czy niezłomność i konsekwencję w ukończeniu modelu?/modeli?.(Historię powstawania znam z kartonowego forum). Oczywiście i to i to zasługuje na najwyższe uznanie! p.s. Nie mogę edytować poprzedniego postu dlatego piszę ten. Dzięki. Galeria zaktualizowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi