Dorotka Napisano 1 Października 2016 Autor Share Napisano 1 Października 2016 Może coś od firmy Polak. Sprawdziłem... Nic z tego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Weź pieska/kota/sarne itd. I polaz po lesie, moze cos znajdziesz, zwlaszcza jesienia gdy wszystko umiera. Na zdjeciach jest cos w rodzaju trzciny bodajze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Października 2016 Autor Share Napisano 1 Października 2016 Weź pieska/kota/sarne itd. I polaz po lesie, moze cos znajdziesz, zwlaszcza jesienia gdy wszystko umiera. Na zdjeciach jest cos w rodzaju trzciny bodajze. Za leniwy i za wygodny jestem... Chcę żeby mi przysłali do domu, koniecznie ładnie zapakowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 Urozmaicając sobie poszukiwania elementów roślinnych, wydziobałem cholerną szybkę w tym cosiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Wygląda na to, że gościom z Rye Field Model, osłony na wieżyczce dowódcy całkowicie się popie... Pomijając chamskie ślady po wypychaczach, przy otwartym włazie nie da się ich zamontować, kształt prawej wydaje się być skopany, reflektor nie w tym miejscu, sam sposób montowania na oryginale zupełnie inny. Niby nic, ale poprawka będzie uciążliwa i pracochłonna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Dajcie na luz... Nikt jeszcze idealnego modelu nie zrobił i pewnie nie zrobi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 No i czego rży??? Nuda, "trza" wyciąć 2 mm , skleić, zaszpachlować, podciąć, wyglansować i nawet pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Października 2016 Autor Share Napisano 5 Października 2016 Prawą Cholerę trzeba było niestety ciąć w dwóch miejscach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Prawą Cholerę trzeba było niestety ciąć w dwóch miejscach... No faktycznie droga przez mękę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2016 Autor Share Napisano 6 Października 2016 Prawą Cholerę trzeba było niestety ciąć w dwóch miejscach... No faktycznie droga przez mękę . Nie Hamletyzujmy... Gotowe, można się brać za reflektor, szyby, kable i inne, co to wystają zza tych osłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Elegancko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2016 Autor Share Napisano 6 Października 2016 Elegancko . Teraz "pasujom" w każdym bądź razie i właz może być otwarty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Przez takie pierdoły traci się dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2016 Autor Share Napisano 6 Października 2016 Przez takie pierdoły traci się dużo czasu. Upierdliwe, bo cienkie, pod kątem i takie tam, wiadomo jak jest... Teraz dla odmiany takie coś jest poszukiwane. Może ktoś, coś... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 W marketach budowlanych są folie aluminiowe samoprzylepne 0,25 mm . Do takich pierdół idealne . Sam jej używam . Nie ma kombinacji jak takie maleństwo przykleić . Dociskasz i już . Trzyma mocno . Chyba że chodzi o to wyżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2016 Autor Share Napisano 6 Października 2016 W marketach budowlanych są folie aluminiowe samoprzylepne 0,25 mm . Do takich pierdół idealne . Sam jej używam . Nie ma kombinacji jak takie maleństwo przykleić . Dociskasz i już . Trzyma mocno . Karabin mnie potrzebny z latarką i lunetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Mało to karabinów produkują . Live Resin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Października 2016 Autor Share Napisano 6 Października 2016 Mało to karabinów produkują . Live Resin . Nie znam się to się pytam... Dzięki, już znalazłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 6 Października 2016 Share Napisano 6 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Października 2016 Autor Share Napisano 7 Października 2016 Niestety "ramki" do szyb też postanowili udziwnić i coś co jest zwykłym kawałkiem blachy przykręcanym na trzy śruby udziwnili... Trzeba dzióbać od początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Jeszcze 7 prowadnic, 21 nitów i będzie gdzie szyby powkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Masochista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Masochista. Oj tam... Szybko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Masochizm to te głębie ostrości Twoje Aż mnie oczy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 Masochizm to te głębie ostrości Twoje Aż mnie oczy bolą Sorry, z ręki robiłem, przy świetle znad blatu... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi