Pawel90 Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 świetnie wygląda, aż kusi, żeby w przyszłości coś podobnego zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Bardzo elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Października 2016 Share Napisano 8 Października 2016 Dawaj te Galerię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Października 2016 Autor Share Napisano 8 Października 2016 makinen ,kubiszogladam czesto na youtubie filmiki z obecnych walk w Iraku na ktorych widac przerobione przez irakijczykow Humvee.Moze ktos z was podjolby sie tego tematu ?? Samej irackiej armii można zrobić z 20 rożnych humvee, wiec jest w czym wybierać Taki może być? czy ten lepszy? Lub ten Jeszcze taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 Galeria viewtopic.php?f=68&t=55753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 czy pojazd np. na 3 fotce nie wyglada ciekawie?? Taki współczesny wirbelwind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 Ten na drugiej drzwi ma jak do skarbca w banku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Taki współczesny wirbelwind No właaaaśnie:D ja się zastanawiałem co to mi przypomina:D Tak w ogóle to ciekawe jak często się psują pod tak ogromnym obciążeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi