Marudek Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Witam, już dosyć dawno temu ukończyłem relację z budowy tego modelu. Można ją znaleźć pod tym linkiem. Długo zwlekałem z wstawieniem galerii ponieważ fotograf ze mnie raczej marny i nie chciałem zaniżać poziomu forum Wiem, że mimo starań i drobnej inwestycji poniższe zdjęcia nie są wiele lepsze od moich poprzednich - ale zapewniam, że szybko się uczę i kolejne będą lepsze Zresztą oceńcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Praca tytaniczna brak uwag Zdjęcia faktycznie słabe, postaraj się. Zrób je może na matowym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Hej Artur, Dzięki za uwagę i sugestię. Akurat moje koty pocięły mi mój szary brystol. Poduczę się trochę na tutorialach z YT, pomajstruję w ustawieniach i może wreszcie wycisnę z mojej małpy jakieś ostre zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Postaraj się bo model wart dobrych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Super, że jest wreszcie galeria. Może uda Ci się też porobić zbliżenia detali, które tak fantastycznie odtworzyłeś :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Nowe zdjęcia obowiązkowo proszę zrobić. Znakomita praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Jasne - postaram się zrobić kolejne zdjęcia jak tylko zdobędę kawałek matowego tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Miałem przyjemność oglądać go na żywo i model faktycznie wart jest lepszych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Dzięki podpowiedziom kolegów z forum wiem co zrobić dalej. Kolejne fotki będą lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Niezły jest ten karzeł . Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi