jrminiatures Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Witajcie. Kolejny wiatraczek od Zvezdy. Też go lekko podniszczyłem:) Podstawka ze styropianu i gipsu. Ps. tak wiem brakuje łopaty w wirniku ogonowym - ułamała się jak pstrykałem fotki) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 8 Września 2016 Share Napisano 8 Września 2016 Cudeńko , pięknie złachany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Widać że swoje przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Kolejny świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Września 2016 Share Napisano 17 Września 2016 dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Ładny brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi