Focus Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 (edytowane) ◀JAS-39 GRIPEN▶ Italeri 1:72 Edytowane 18 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Gratuluję pomysłowej nazwy tematu. Kiedy ktoś będzie szukać modeli Gripenów, na pewno będzie szukać takich fraz jak "najlepszy" "wielozadaniowy" czy "samolot" zamiast "Saab" "Gripen" czy "JAS-39". Dziękuję za czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 No i mnóstwo zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 Ryjre i odtwarzam nitowanie. a co mi tam tak model za szybko by mi się skończyło. Może jakaś detaloza we wnękach podwozia głównego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 czy nie malowałeś za gęstą farbą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 czy nie malowałeś za gęstą farbą? Ten czarny presheding? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 czy nie malowałeś za gęstą farbą? Ten czarny presheding? ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Września 2016 Autor Share Napisano 18 Września 2016 zmyte linie są naprawde słabe. Zagrubo to by dopiero było po trzech warstwach kolor sido i mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Weź może ten preshading pomaluj lepiej: cienkie linie, rzadka farba, równo... To wtedy ma jakiś sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Jakiej firmy to model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 ◀JAS-39 GRIPEN▶ Italeri 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Dorobiłem dwie wyrzutnie pod AIM-120 AMRAAM. Uzbrojenie podwieszane to 2xAIM-9L i 4xAIM-120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Ładne te pylony do AIMów, ale możesz je jeszcze troszkę poprawić - nie powinny być zaostrzone w czubek, tylko bardziej zaokrąglone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Ładne te pylony do AIMów, ale możesz je jeszcze troszkę poprawić - nie powinny być zaostrzone w czubek, tylko bardziej zaokrąglone. zauważyłem ale dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Ale to są AIM-120, one używają takich samych wyrzutni jak Sidewindery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Ale to są AIM-120, one używają takich samych wyrzutni jak Sidewindery? może i może F-16C może to i Gripen może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Ale to są AIM-120, one używają takich samych wyrzutni jak Sidewindery? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 24 Września 2016 Autor Share Napisano 24 Września 2016 prostre rzeczy robione bez przemyślenia nie są takie oczywiste. Nadaje się do demontażu ale nie pójdę tą drogą bo chce skonczyc ten model w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 No fakt tytuł wątku ciekawy ! Zastanawiam się ile bitew powietrznych wygrał ten najlepszy samolot świata ? Ale tak jakoś nic nie przychodzi mi do głowy, normalnie ZERO Chyba jakiś niedoinformowany jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 25 Września 2016 Autor Share Napisano 25 Września 2016 Cztery godziny i czubek wygląda tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Hmm... Ale o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 25 Września 2016 Hmm...Ale o co chodzi... Też tego nie rozumiem. W ogóle pomylona chyba kolejność. Dziwne to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Domyślam się że Focus usiłuje odtworzyć czubek nosa i potem od nowa zrobić Pitota, ale nie wiem za bardzo czemu z takiego grubego pręta plastikowego, i czemu tamten poprzedni nosek był zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 25 Września 2016 Autor Share Napisano 25 Września 2016 Nie było idealnie to rozebralem to co miałem zrobione i czwarte podejście. Wiem, że to głupizna ale czasem się na coś nakream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi