Artur D. Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Na starośc delikatnie pokręciło mi się w główce. Spitfire od Eduarda wzbogacony blaszką Brenguna, lufami Mastera, oklejony kalkomaniami od Fiedotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Widziałem na żywo i zdjęcia nie oddają uroku tego maleństwa. Nie mogę się doczekać co wyczarujesz z DC-3! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 DC-3 na razie czeka w kolejce, jeszcze nie wiem w jak długiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Na starośc delikatnie pokręciło mi się w główce. Nie wątpliwie. Fajny paznokieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 No cóż, starość nie radość, ale frajdę miałem dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Gratuluję pięknego mikrusa! Też takiego chcę Gdybyś planował zrobić jeszcze coś w 1/144 to zapraszam do naszego projektu grupowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 19 Września 2016 Autor Share Napisano 19 Września 2016 Gratuluję pięknego mikrusa! Też takiego chcę Nic nie stoi na przeszkodzie Gdybyś planował zrobić jeszcze coś w 1/144 to zapraszam do naszego projektu grupowego Coś tam jeszcze mam w planach, ale w późniejszym czasie, na razie musze pozmaykać rozpoczete tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 19 Września 2016 Share Napisano 19 Września 2016 Będzie do obejrzenia w Poznaniu albo Szczecinie? Bo na razie nie wierzę, że to Twój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 20 Września 2016 Autor Share Napisano 20 Września 2016 Będzie do obejrzenia w Poznaniu albo Szczecinie?Bo na razie nie wierzę, że to Twój... Jest cień szansy na Poznań, ale na pewno w Szczecinie, czemu nie wierzysz że mój, bo taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 To, że mały, to nie problem, bo sam wyznaję zasadę, że małe jest piękne. A i odskocznie od głównej linii naszego hobby zdarzają się prawie każdemu. Po prostu towarzyszy mi wrażenie, że modelik jest poniżej poziomu staranności do którego nas przyzwyczaiłeś - nawet abstra:bip:ąc od skali, bo każda ma swoje prawa. Nie grają mi granice kolorów, jakiś bałagan w strefie osłony kabiny i kalkomanie, taki wyczuwalny brak ostatecznego sznytu. Jednak za opinią net_sailora biorę poprawkę, że na zdjęciach modelik jest 2-3 razy większy niż w rzeczywistości, a same zdjęcia takie sobie i po prostu chętnie bliżej przyjrzę mu się na żywo, aby zweryfikować to wrażenie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Nie grają mi granice kolorów, jakiś bałagan w strefie osłony kabiny i kalkomanie, taki wyczuwalny brak ostatecznego sznyt) Zgadzam się z powyższym. Zasady rozmieszczenia znaków rozpoznawczych na Spitfire są niezależne od skali. Zarówno na dole, jak i górze skrzydeł nie trafiłeś w punkt. Granice kolorów poszarpane, pewnie wynik przyjętej metody maskowania. Drzwiczki kabiny, malowanie limuzyny, oszklenie za kabiną, to ten "bałagan", który też mi się rzucił w oczy. Plus kołpak śmigła, który sobie poszedł swoją drogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 21 Września 2016 Autor Share Napisano 21 Września 2016 No cóż, model był na granicy mojego wzroku, wysedł tak jak wyszedł. Nastepny będzie lepszy. Dzieki za konstruktywną krytykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Dla mnie sukcesem będzie taki poziom. A jak się uda, to kolejne będą tylko lepsze. Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi