jrminiatures Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Witajcie. Chciałem zaprezentować ukończony model Miga 29 w skali 1:72 od Trumpetera. Model dość przyjemny w budowie, dobry detal i spasowanie. Model prosto z pudła - podziałałem tylko z pogłębieniem lini i nitów - malowanie pudełkowe. Oglądajcie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Jak zwykle podoba mi się to malowanie. Naprawdę fajne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Model super Ci wyszedł. Malowanko pierwsza klasa. Moj czeka jeszcze w kartoniku na swoją kolej. Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Bardzo ładna maszynka i fajne malowanie, podoba mi się ta lekko pastelowa kolorystyka. No i fajne brudzenie, dość subtelne, nie przesadzone, choć tył maszyny może jednak odrobinę za bardzo umorusany. Ale to takie trochę czepianie się na siłę chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Bardzo zacnie wykonany! widać że w nowym Trampku drzemie potencjał, choć zestawowe dysze wyglądają nieco grubaśnie więc w pierwszej kolejnośi do wymiany przy ewentualnych poprawkach. Jedyna moja zagwózdka oglądając zdjęcia tyczy się oszklenia - czy aby nie dostało mu się jakimś bezbarwnym, np matowym? pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję pięknego wykonania 29tki! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Dziękuje za komentarze Bardzo zacnie wykonany! Jedyna moja zagwózdka oglądając zdjęcia tyczy się oszklenia - czy aby nie dostało mu się jakimś bezbarwnym, np matowym? ww Oszklenie pomalowałem lakierem bezbarwnym błyszczącym Gx100 super clear III i ku mojemu zdziwieniu zamiast wyjść szkliście, wyszło mętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 I bardzo niepotrzebnie. Lakier bezbarwny na części przezroczyste jest be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Byłem zmuszony pomalować bezbarwnym po tym jak niespodziewania zaparowała od środka od oparów kleju. Zdemontowałem oszklenie, przeszlifowałem 1000 + 2000 i psiknąłem clearem - i wyszło całkiem całkiem - dlatego postanowiłem na koniec zrobić tak z drugiej strony - i wyszło jak wyszło - nie płaczę z tego powodu bo kokpit świeci pustkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi