Dorotka Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 .... Żona ma dwie lampy jakie chciała mieć i jeszcze za jedną Mąż zapłacił. Zuch! Ja mam dwie lampy Za jedną żona zapłaciła tak lepiej brzmi, więc przy tym zostańmy I to jest właśnie sztuka osiągania kompromisu w małżeństwie Najważniejsze, że wszyscy są zadowoleni A prezentacja ulepku naprawdę zyskała! I jeszcze bardziej mi się podoba! Co jeszcze przy nim będziesz dziobał? Jakiś kurz, pył , piach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 A prezentacja ulepku naprawdę zyskała! I jeszcze bardziej mi się podoba! Co jeszcze przy nim będziesz dziobał? Jakiś kurz, pył , piach? Dziękuje. Nie wiem, chciałbym tylko założyć trał i koniec, galeria, na półkę etc... Ale jak mam jeszcze możliwość czegoś się nauczenia, to spróbujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 A prezentacja ulepku naprawdę zyskała! I jeszcze bardziej mi się podoba! Co jeszcze przy nim będziesz dziobał? Jakiś kurz, pył , piach? Dziękuje. Nie wiem, chciałbym tylko założyć trał i koniec, galeria, na półkę etc... Ale jak mam jeszcze możliwość czegoś się nauczenia, to spróbujmy. Twoja decyzja... Ja bym go jakimiś pigmentami potraktował nieco... Z tego co pamiętam On taki trochę pustynny miał być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 . Z tego co pamiętam On taki trochę pustynny miał być... OJ nie, źle pamiętasz to miałobyć pole do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 . Z tego co pamiętam On taki trochę pustynny miał być... OJ nie, źle pamiętasz to miałobyć pole do testów Twoja decyzja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2017 Autor Share Napisano 4 Marca 2017 Mój ambaras wracając do Iraqu co mogę z nim jeszcze zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Panie kochany, możesz zrobić wszystko co przyjdzie Ci do głowy. Ślady smaru, rdza, błoto, kurz, pigment, okopcenia, przebarwienia z olejnych itd itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 Dobry ktoś mądry mi napisał : Lepsze może być wrogiem dobrego więc zastosuję się do jego rad (powiedzmy postaram się) : Iraq dostał lakier matowy. Jutro jak wyschnie zastanowię się czy coś jeszcze z nim robić czy go zostawić. Jest to mój pierwszy czołg, 90% procent mógłbym wykonać inaczej - lepiej. Najważniejsze dla mnie, że go już prawie skończyłem z wasza pomocą. Dziękuje Tak czy tak w weekend kupuję drugą lampę i moja pierwsza galeria coraz bliżej. Jaram się jak szczerbaty na suchary. B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Może to kwestia oświetlenia ale jak dla mnie za bardzo się błyszczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 7 Marca 2017 Autor Share Napisano 7 Marca 2017 1. na pewno to wina oświetlenia i braku 2 lampy 2. mat jeszcze nie wysechł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Marca 2017 Autor Share Napisano 10 Marca 2017 Położyłem druga warstwę matu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Fajny, tyle powiem. Można bić się z Abramsami. Troszkę więcej kurzu pustynnego. Weź pigment piaskowy suchy. Daj troszkę pędzelkiem na czołg zakrop rozpuszczalnikiem, wejdzie on w zakamarki i będzie to wyglądało. Można jak będzie za grubo zdiąć nadmiar pędzlem lub wacikiem. Tylko użyj inny rodzaj rozpuszczalnika niż ten na bazie którego jest pomalowany czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Dlaczego nie ma on pługu? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 A od kiedy T-62 mają koła skrętne? na ostatnim zdjeciu, pierwsze kolo jest krzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Dlaczego nie ma on pługu? :( Świadomie go nie zamontowałem - leży i czeka na lepsze czasy. "Kiedyś" go zamontuję. A od kiedy T-62 mają koła skrętne? na ostatnim zdjeciu, pierwsze kolo jest krzywo. Nie mają, teoretycznie mój też nie powinien ich mieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Od teorii masz głowę, od praktyki ręce Spróbuj je lekko wygiąć, nie powinny się złamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Trumpeter skaszanił podstawę WKM -u i tak klepie ją w każdym modelu, ech szkoda gadać. Model przepiękny !! , tylko ta podstawa WKM-u :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 Bardzo fajny model. Szkoda,ze pomimo drugiej warstwy matu dalej się świeci. Nie wiem czego używasz ale jeśli mat to tylko AK Interactive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Lipca 2017 Autor Share Napisano 18 Lipca 2017 Bardzo fajny model. Szkoda,ze pomimo drugiej warstwy matu dalej się świeci. Nie wiem czego używasz ale jeśli mat to tylko AK Interactive. dziękuje Piotrze uznajmy znając mnie ,że jeszcze nie jest do końca skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi