Matsuri Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Witam, Przedstawiam moją najnowszą, ukończoną dioramę. taki cywilny jesienny i trochę wiejski klimat:) Miłego oglądania. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni1989 Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Rewelacja! Mimo tej pogody na zewnątrz i klimatu tej dioramy to robi się ciepło na sercu. Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Fajne - bez czołgu, samochodu czy nawet traktora ale fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 z klimatem. Bardzo ładna praca! Beczka to produkt RB Model - i ona jedynie średnio wyszła. Reszta super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Fajna,piesek troche sie zlewa z ta gleba ale tak to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Super praca, idealnie oddałeś jesienny klimacik, a, że to moja ulubiona pora roku to masz dodatkowego plusa Krzaczory są własnej produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Bardzo fajne w odbiorze. Dodatkowy smaczek to brak jakiegokolwiek pojazdu. Generalnie bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Dziadek z ziemniakami na pierwszym zdjeciu wyglada jak zolw ninja:) Bardzo ladne to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 24 Października 2016 Autor Share Napisano 24 Października 2016 Panowie dziękuję za miłe słowa:) Faktycznie piesek trochę się zlał kolorystycznie z ziemią, myślałem że będzie się odróżniał, ale na zdjęciach faktycznie się zlewa. Krzaki to wszystko naturalne. Efekt spacerów po łąkach i lasach, terem to piasek + ziemia + wikol i malowane humbrolami + kilka specyfików AK Interaktive. Beczka to faktycznie produkt RB, mi osobiście się bardzo spodobała, ponieważ jest faktycznie drewniana:) Osobiście obawiałem się fali krytyki, że na scenie nie ma żadnego pojazdu, ale chciałem odejść od typowych dioram i pokazać bardziej teren a figury to tylko dodatkowe smaczki wprowadzające trochę życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Piekne dzielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Genialna dioramka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Kapitalna dioramka taka "z innej beczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matsuri Napisano 16 Lutego 2017 Autor Share Napisano 16 Lutego 2017 Dziękuję za miłe słowa, jak widać nietypowe dioramy też mogą się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi