Panzer4 Napisano 28 Października 2016 Share Napisano 28 Października 2016 Z powodu szeroko zakrojonego remontu mój warsztat przez kilka miesięcy ograniczał się do torby z lidla, w której woziłem podstawowe narzędzia i modele. Kleiłem, kleiłem i kleiłem. Teraz przyszedł czas na to, żeby coś pomalować. Prace prowadzę dość chaotycznie i skaczę z jednego modelu na drugi, ale w sumie zaczyna mi się taki system podobać. Jak jeden model mnie zmęczy, albo brak mi koncepcji co dalej, przechodzę do drugiego. Dzisiaj głównie modele malowane na szaro i jakoś tak po niemiecku wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 28 Października 2016 Share Napisano 28 Października 2016 Super! Pz. 4 wygląda ekstra. Działka będą solo czy holowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 28 Października 2016 Autor Share Napisano 28 Października 2016 Dzięki. Działka będę osobno na podstawkach w stanie spoczynku, czyli cigaretpauzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Października 2016 Share Napisano 28 Października 2016 Eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Października 2016 Share Napisano 28 Października 2016 Piękna czwóreczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr111 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Piękne maluchy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Jak składalność toldika? było coś wymieniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 31 Października 2016 Autor Share Napisano 31 Października 2016 Lufa na metalową z RB do Bushmastera. Składalność zestawu bez zarzutu. Trzeba tylko trochę cierpliwości przy zawieszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Lufkę mam dedykowaną, u siebie powalcze z gęsiami od grigorova, to będzie dopiero wyzwanie- cieniutkie jak kartka papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 hubert72 a kto robi dedykowaną lufę doToldiego, sorki za zaśmiecanie tematu pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Lufka od tego gościa: http://format72.ru/viewtopic.php?f=23&t=48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 9 Listopada 2016 Autor Share Napisano 9 Listopada 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 10 Listopada 2016 Share Napisano 10 Listopada 2016 Jak na 72 to rewelacja !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Listopada 2016 Share Napisano 10 Listopada 2016 Eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Piękne i oko się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon J Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Podoba mi się tutaj, zasiadam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Och i ach bardzo ładne wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Ege, szege SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Sprytna plastelina/panzerputty zawiodły? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 4 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Stycznia 2017 Share Napisano 5 Stycznia 2017 Chyba sam w końcu wystrugam tego toldiego ;] Fajna podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi