Tenggeri Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Toldi bardzo ładny i fajnie wpasowany w podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Fakt zacnie to wygląda. Tylko jakiegoś operatora w tym pustym włazie brakuje. Ale widzę ,że Coloniale też będzie super. Aż nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2017 Kierownik będzie, tylko muszę go ogarnąć, bo figurki z węgierskiego Hunora to do Walking Dead się nadają jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 6 Stycznia 2017 Share Napisano 6 Stycznia 2017 Fajnie się z tą podstawką prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 8 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 8 Stycznia 2017 Świetna A fotki, co by tak nie mrugało.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Bardzo fajne foteczki tej podstawki. Ogólnie pomysł zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 12 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 12 Stycznia 2017 Share Napisano 12 Stycznia 2017 Coraz bardziej podoba mi się ta konstrukcja. A i cała scenka też fajna. Wciąż czekam na mojego faworyta Coloniale ......ale spokojnie....nic nie pośpieszam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Oj chyba kolega pierwszy jest z Type 94. Rany jakie to małe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Piękne maluszki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Oj chyba kolega pierwszy jest z Type 94.Rany jakie to małe.... Niekoniecznie viewtopic.php?f=68&t=48744&p=711078#p711078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Wojciechu, i tak i nie..... Na forum nie pierwsza jako model za to pierwszy model Type 94 ze stajni IBG. Nie mniej jednak bardzo dziękuję za przypomnienie swojej pracy bo jest na czym się wzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Niektóre z Twoich modeli wyglądają lepiej niż modele w 1:35 Szacuneczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Witam Ile to zajmuje czasu żeby takie cudeńka z podstawkami wyrzeźbić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Mam podać w wersji jak mi się chce, czy jak mi się nie chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Jak Ci się chce,bo gdy nie chce to pewnie górnej granicy nie ma....jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Gdybym spiął cztery litery i robił model typu PZ.Kpfw II z Flyhawka, to pewnie bym ogarnął w dwa tygodnie. A normalnie to się bawię kilka miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2018 Share Napisano 6 Marca 2018 Szkoda wielka, że zdjęć nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Marca 2018 Autor Share Napisano 6 Marca 2018 Reklamację proszę składać do Fotowiadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Marca 2018 Share Napisano 6 Marca 2018 No włąśnie dopiero dociera do mnie ogrom strat :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2018 A na koniec okazało się (już po raz drugi), że podkłady z hiszpańskimi logami to se można w d... wsadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Jak nie za podkładujesz jakimś śmierdziuchem to powodzenia życzę. Mi też przy Dredzie podkład zlazł od plastiku. Dopiero Tamka z punchy załatwiła sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 10 Kwietnia 2018 Share Napisano 10 Kwietnia 2018 Witam, Bardzo mnie ciekawi, a jakiego podkładu użyłeś Panzer4? Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi