onkos1 Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 :-) hahahaha. Witaj w klubie!!!!!! P.S. wszyscy przez to przeszliśmy. Nie poddawaj się. Już może być tylko lepiej. Mnie też odpadła deska i oparcia foteli. Stolik i siatka wytrzymał. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Da się to jakoś odratować, aż tak źle nie ma. Trochę podszlifuj tu i tam i da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 Przykra sprawa Ale liczę, że jak ochłoniesz, to zmienisz zdanie co do reanimacji wnętrza. Bo raczej nie powinno być z tym problemu. A tak nawiasem mówiąc, to - skoro o słabym spasowaniu modelu była mowa już dawno - dlaczego za przycinane wziąłeś się po skończeniu wnętrza, a nie "na sucho"?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Klamka zapadła- zamknięty na amen. Przyciąłem bez problemu, ale przy składaniu sie rozsypało. Rozsypka nie jest efektem docinania ścian bocznych. Te dociąłem wg wskazowek przed wklejeniem. Straty nie są wielkie, ale odechciało mi sie wersji open. Sklejony i zaszpachlowany schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 11 Grudnia 2016 Share Napisano 11 Grudnia 2016 He he. Też mi się zozpiździł ze 3 razy Oparcia wklejałem dopiero po sklejeniu kadłuba Nie wymiękaj - zostaw otwartego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2016 Wyszedłem jakoś obronną ręką- jedno zdjęcie poglądowe ze złożona wieżą. Sama przyjemność w pracy z produktami Live Resin, więc w ramach uspokojenia musiałem ją złożyć. Reszta lepszych zdjęć jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Myślałem że mocniejszy z Ciebie zawodnik i powalczysz z wieżą od pandy... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Cofam to. Właśnie zaladowalo mi się zdjęcie...:-( Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2016 Myślałem że mocniejszy z Ciebie zawodnik i powalczysz z wieżą od pandy... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Onkos- pojazd należy do Marines, więc dlatego MCTAGS. Bajeczna jakość LR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 No przecież przeprosilem... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Jak tam prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2017 Jak tam prace? Cougar za karę musi poleżeć w pudle i zaczekać na moje przychylniejsze nastawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 A ja jutro jebne poprawkę podkładu i się biorę za malowanie. Muszę odpocząć od Rośka... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Już położyłem wash i mi gnida spadł...qwa... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Czy po Humvee/Dumvee przyjdzie pora na Cougara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Lutego 2017 Autor Share Napisano 14 Lutego 2017 Schowany głęboko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkos1 Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Czemu nie jestem zdziwiony?... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Ja swojego skończyłem "prawie Tylko antena i lusterka na wieży do doroboenia zostały Wkrótce nowy projekt - pancerne lamborghini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Ja swojego skończyłem "prawie Tylko antena i lusterka na wieży do doroboenia zostały Wkrótce nowy projekt - pancerne lamborghini Brzmi ciekawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2018 Zebrałem się w sobie, ale efektów super nie oczekuję. Chcę go skończyć i mieć święty spokój z produktami innymi, niż Tamiya, Bronco i Live Resin. Wieża trochę SF i bez washa jeszcze, ale nie zainwestuję ani grosza więcej w to "cudo" (oczywiście myślę o innej wieży od LR) Teraz pora na syfienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Z zewnątrz jest bardzo ładnie a będzie na pewno jeszcze lepiej. Fajnie że go kończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Widzę, że moja propozycja "odkupu" tego cudaka podziałała mobilizująco... Dobrze, że wrócił do łask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2018 Generalnie to lekkie "zło". Ciężko położyć wash na np ramkach okien. Zapuszczony nie rozlewa się równo, a punktowy też średnio na śrubach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Stycznia 2018 Share Napisano 12 Stycznia 2018 Jeśli mogę coś zasugerować to spróbuj z jaśniejszym washem. Ten jest czarny i chyba trochę za mocny do takiego kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2018 Jeśli mogę coś zasugerować to spróbuj z jaśniejszym washem. Ten jest czarny i chyba trochę za mocny do takiego kamo. To jest wash brązowy do pojazdów OIF, zawsze go używam. Po potraktowaniu sido oczywiście ciemnieje plus zdjęcia do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi