kubisz Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Dziękuję Panom A czy trochę powietrza z opon nie da się spuścić, bo do tak styranego wózka to trochę średnio (według mnie) pasują takie na zicher napompowane... A wiesz, że już myślałem o tym? Tylko nie chciałem popsuć tych ładnych kółek... Nie wiem, czy po spiłowaniu na płasko będzie to naturalnie wyglądać. A spęczania na gorąco trochę się boję. Innych pomysłów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Dziękuję Panom A czy trochę powietrza z opon nie da się spuścić, bo do tak styranego wózka to trochę średnio (według mnie) pasują takie na zicher napompowane... A wiesz, że już myślałem o tym? Tylko nie chciałem popsuć tych ładnych kółek... Nie wiem, czy po spiłowaniu na płasko będzie to naturalnie wyglądać. A spęczania na gorąco trochę się boję. Innych pomysłów nie mam. Jak tak to lepiej zostaw... Ja w każdym bądź razie odpowiedzialności za to nie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 To i owo do warsztatowej części budynku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Widzę, że szykuje sie grubsza sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Świetne, a nawet ładne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2016 Dzięki Kolejny element, tym razem mało ciekawy, ale konieczny - wentylatorek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Super to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2016 Super to wygląda! Takie coś na dach budynku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Oj ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2016 Oj ładnie... Stolik z elektroniką: Mocowanie karabinu: Początek produkcji ludności: Trochę towaru do sklepu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 18 Grudnia 2016 Share Napisano 18 Grudnia 2016 Z czego robiony jest ten towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2016 czy mnie moje zmeczone oczy myla lub naprawde widze butelki z alkoholem?? Sklep w Iraku, czyli w kraju muzułmańskim, czyli załóżmy, że to nie jest alkohol Z czego robiony jest ten towar? Znalazłem w sieci etykiety z jakichś irackich produktów, zrobiłem z nich pudełka, wydrukowałem, skleiłem. Puszki z ramek wtryskowych, etykiety wydrukowane na papierze samoprzylepnym. Niektóre pudełka z wspomnianego na początku zestawiku kupionego na ebayu. Butelki z zestawu Menga (niebieskie), pozostałe nie pamiętam skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2016 Początek prac nad podstawką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 Wypełnienie: Cieniutka balsa jako podkład pod jezdnię, zrobiony chodnik: A tak mniej więcej będą stały Humvee i wózek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Z czego będziesz robił "ziemię"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 Po wstawieniu budynku i dodaniu jeszcze jednego małego chodnika, samej "ziemi" będzie niewiele. Podłoże zrobię pewnie ze srajtaśmy na wikolu, na to jakaś tam posypka z drobnymi kamykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2016 Wyznaczone miejsce na budynek, podłogi: Ściany parteru i kawałek muru obok: I takie tam przymiarki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Już teraz wygląda super. Strach pomyśleć co będzie jak skończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 C to za materiał na budynku? Wygląda na splecione PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Mam 100% pewność, ze z ta jakością i detalami wytrzymasz do końca. Postaraj sie trochę poszaleć z kurzem i ogólnym stonowanemu całości. Kolorowe elementy przyciągają uwagę, ale żeby nie było zbyt pstrokato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2016 Już teraz wygląda super. Strach pomyśleć co będzie jak skończysz. Dzięki Zobaczymy co wyjdzie na koniec C to za materiał na budynku? Wygląda na splecione PCV. Spienione PCV. Mam 100% pewność, ze z ta jakością i detalami wytrzymasz do końca. Postaraj sie trochę poszaleć z kurzem i ogólnym stonowanemu całości. Kolorowe elementy przyciągają uwagę, ale żeby nie było zbyt pstrokato. Właśnie chodzi o to, żeby było kolorowo. Budynek, ulicę czy Humvee mogę zakurzyć, ale reszta ma być żywa. Ale napiszę jeszcze raz to co wyżej - zobaczymy co wyjdzie na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Miałem na myśli spienione, ale telefon wybrał inna opcję, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 31 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2016 Domyśliłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Pięterko: Przymiarka z bilbordem, coby zobaczyć, jakie to wysokie będzie, no i z Humvee, czy go widać od pleców strony: Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Potwierdza sie, że masz zmysł techniczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi