TerraIncognita Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 La Boga!!! Miałem rację czarny czołg, okazał się nim nie być. A kolor w Pyteczkę... Ktoś pytał po co nabłyszczali czołgi, wylej wiadro wody na matowy lakier samochodu i na taki wypolerowany jakby. Z jakiej powierzchni łatwiej jest usunąć kurz? Weź pod uwagę klimat Wietnamu i masz odpowiedź. Dodatkowo pierońsko już się wtedy bano o promieniowania podczerwienią. Która to w wojsku dopiero wchodziła do użytku, a systemy nią posługujące się dopiero raczkowały. Tak czy owak wszystkim adwersarzom i dyskutantom dedykuję ten oto utwór: Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 ...La Boga!!! Miałem rację czarny czołg, okazał się nim nie być. .... No coś Ty: A jeżeli chodzi o piosenki to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Ach jedna z moich ulubionych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 No teraz z Panzer Grau zrobił się Olive Drab i od razu jest lepiej Podejrzewam, że lepsze fotki załatwiły sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 4 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 4 Czerwca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Fotek nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 4 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2017 Teraz widać?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Cześć! Dobrze to wygląda, ten kolor nawet mi pasuje, przynajmniej na zdjęciach tak to wygląda. Jeśli chodzi o krytykę, to numery rejestracyjne mi się słabo podobają - za duże odstępy pomiędzy znakami. Celownik/jego obudowa na wieżyczce dowódcy jakby się zgiął. No i dobrze też by było, żebyś jakoś pomalował peryskopy na wieżyczce dowódcy i pierścieniu pod nią. Ale to są drobiazgi - tak jak mówiłem maszyna wygląda dobrze, gratuluję i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 6 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2017 Celownik już poprawiony, numery już tak zostaną, z peryskopami może jeszcze coś zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Teraz widać. No i podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi