bartek33365 Napisano 14 Grudnia 2016 Share Napisano 14 Grudnia 2016 Dawno nie robiłem relacji tak więc trzeba to zmienić. Mała scenka osadzona w okupowanej Polsce. Plan jest taki: Jeden figurant wciąga kukłę na latarnie. Drugi zaś jest informuję o zbliżającym się niemieckim patrolu. Do tego dojdzie jeszcze riksza. Na razie to tyle. Rzut oka na to co będę wykorzystywał do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Ciekawie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2016 Pierwsza figurka przerobiona. Zmieniłem głową i prawą dłoń. Lewej zaś zmieniłem ustawienie. Pozbyłem się także opaski z rękawa. Czy będzie trzeba coś jeszcze poprawiać dowiem się po nałożeniu podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 Kukła zrobiona i czeka na podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Planujesz jakiś budynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Kukła zrobiona i czeka na podkład. Coś się pogubiły proporcje. Nogi chyba ma gumowe, bo strasznie wyciągnięte w stosunku do wysokości tułowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 30 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2016 Pan_Szczepan Raczej nie będzie budynków. PiterATS To jest kukła, która będzie wisieć. Im bardziej sztuczna/dziwna tym lepiej. To nie ma być człowiek. Ostatnia figurka zrobiona. Pewnie nie obejdzie się bez poprawek, ale to po podkładzie. Zacząłem również budowę rikszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 9 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2017 Figurki dostały podkład. Można zaczynać malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 22 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2017 Figurki pomalowane, czas zabrać się za resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2017 Share Napisano 22 Stycznia 2017 Ładne wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 23 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2017 Dzięki Riksza gotowa. Nic tak dawno mnie nie wymęczyło jak ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Ładna, tylko czy aby ci się przypadkiem łańcuch z zębatkami tyłem na przód nie przykleił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 23 Stycznia 2017 A próbowałeś jechać na "pedałach" z 200 kg? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 23 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2017 Ładna, tylko czy aby ci się przypadkiem łańcuch z zębatkami tyłem na przód nie przykleił? Niestety tak, pośpiech to nic dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 23 Stycznia 2017 Ciężko będzie odkleić, używałeś blach abera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 23 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2017 Będzie się kombinować. Trzeba to poprawić i tyle; ) Na pewno ten łańcuch będzie do wyrzucenia, ale mam jeszcze jeden. Także spokojnie Blachy są od roweru MasterBoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 23 Stycznia 2017 No to luz... Fajnie wyszła riksza. Oglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2017 Po poprawkach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Teraz ta keta wygląda dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 25 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2017 Taka podstawka się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Stycznia 2017 Share Napisano 25 Stycznia 2017 Coś zbyt współcześnie wygląda. Bardziej to polbruk jak ulica z epoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2017 Widać już koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Kostka brukowa za czysta. Na ulicy prostokątna. Masz jakieś fotki z tego okresu ,że tak wyglądała? Raczej były kwadratowe, lub z kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi