Marcin1212 Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Witam Model hobby bossa w skali 1:35 prosto z pudła Z malowanie jestem zadowolony Efekt końcowy: pic upload image hosting site upload pic post images upload picture images post image online imagur image sharing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_lukasz Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Nawet fajnie wygląda tak styrany. Jednak zapomniałeś zaszpachlować otworów na haki do mocowania liny na boku kadłuba przy kanistrze, na podstawie kanistra z tyłu, boku kadłuba oraz chyba zostawiłeś szew na km-ie sprzężonym z działkiem. Mogłeś popracować nad rurami wydechowymi z tyłu przy żaluzjach.Ja się męcze dalej ze swoimi może teraz uda mi się podgonić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Podoba się Fajnie pobrudzony, porysowany, poobijany i poplamiony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Aja powiem nieco odwrotnie niż Kubisz. Niektóre obicia słabe i plama koło wlewu wg mnie nienaturalna. Reszta jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 Dziękuję za opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zekar Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Super , mimo że strasznie obtłuczony to podoba mi się wykonanie obić, jak i całej reszty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankrider Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Ogólnie fajnie to wygląda, ale jak kolega wyżej pisał plama z paliwa za ciemna i za mało przeźroczysta, strasznie rzuca się w oczy. Obicia to kwestia gustu, jedni wolą mniej, inni więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 Dziękuję za opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Szczepan Posted December 24, 2016 Share Posted December 24, 2016 Super prezentują się te obicia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Podoba się - malowanie trochę "przerysowane" jak na mój gust, ale ładnie prezentuje się dla oka... Ta wersja jeździła w Wietnamie..? Czy inny teatr działań..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 Dziękuję za opinie Podoba się - malowanie trochę "przerysowane" jak na mój gust, ale ładnie prezentuje się dla oka... Ta wersja jeździła w Wietnamie..? Czy inny teatr działań..? Nie zastanawiałem się nad tym, model robiony bez żadnego wzorca, miał być mocno utyrany ,ale nie zatyrany i chyba po części wyszło. Ja jestem zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 mocne obicia. Ogólnie to mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_lukasz Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Podoba się - malowanie trochę "przerysowane" jak na mój gust, ale ładnie prezentuje się dla oka... Ta wersja jeździła w Wietnamie..? Czy inny teatr działań..? Niestety ta wersja nie jeździła w Wietnamie. Te służyły m.in w Arabii Saudyjskiej oraz w Indonezji bądź Filipinach (nie jestem pewny, musiałbym sprawdzić). W Wietnamie służyły wcześniejsze wersje uzbrojone w półcalówki i to przeważnie w MP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Dziękuję za opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts