Marcin1212 Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Witam Model hobby bossa w skali 1:35 prosto z pudła Z malowanie jestem zadowolony Efekt końcowy: pic upload image hosting site upload pic post images upload picture images post image online imagur image sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Nawet fajnie wygląda tak styrany. Jednak zapomniałeś zaszpachlować otworów na haki do mocowania liny na boku kadłuba przy kanistrze, na podstawie kanistra z tyłu, boku kadłuba oraz chyba zostawiłeś szew na km-ie sprzężonym z działkiem. Mogłeś popracować nad rurami wydechowymi z tyłu przy żaluzjach.Ja się męcze dalej ze swoimi może teraz uda mi się podgonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Podoba się Fajnie pobrudzony, porysowany, poobijany i poplamiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Aja powiem nieco odwrotnie niż Kubisz. Niektóre obicia słabe i plama koło wlewu wg mnie nienaturalna. Reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 Dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Super , mimo że strasznie obtłuczony to podoba mi się wykonanie obić, jak i całej reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 23 Grudnia 2016 Share Napisano 23 Grudnia 2016 Ogólnie fajnie to wygląda, ale jak kolega wyżej pisał plama z paliwa za ciemna i za mało przeźroczysta, strasznie rzuca się w oczy. Obicia to kwestia gustu, jedni wolą mniej, inni więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2016 Dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 24 Grudnia 2016 Share Napisano 24 Grudnia 2016 Super prezentują się te obicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Grudnia 2016 Share Napisano 27 Grudnia 2016 Podoba się - malowanie trochę "przerysowane" jak na mój gust, ale ładnie prezentuje się dla oka... Ta wersja jeździła w Wietnamie..? Czy inny teatr działań..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2016 Dziękuję za opinie Podoba się - malowanie trochę "przerysowane" jak na mój gust, ale ładnie prezentuje się dla oka... Ta wersja jeździła w Wietnamie..? Czy inny teatr działań..? Nie zastanawiałem się nad tym, model robiony bez żadnego wzorca, miał być mocno utyrany ,ale nie zatyrany i chyba po części wyszło. Ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 27 Grudnia 2016 Share Napisano 27 Grudnia 2016 mocne obicia. Ogólnie to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 28 Grudnia 2016 Share Napisano 28 Grudnia 2016 Podoba się - malowanie trochę "przerysowane" jak na mój gust, ale ładnie prezentuje się dla oka... Ta wersja jeździła w Wietnamie..? Czy inny teatr działań..? Niestety ta wersja nie jeździła w Wietnamie. Te służyły m.in w Arabii Saudyjskiej oraz w Indonezji bądź Filipinach (nie jestem pewny, musiałbym sprawdzić). W Wietnamie służyły wcześniejsze wersje uzbrojone w półcalówki i to przeważnie w MP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2016 Dziękuję za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi