Nużek Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Do zaprezentowania jest A-1H Skyraider. Wzbogacony o żywiczny kokpit, blaszki oraz żywiczne gondole podwozia. Nie kładłem nacisku na dokładne odwzorowanie prawdziwej maszyny tak więc mogą być pewne niedociągnięcia w tej kwestii. Zdjęcia telefonem z reki ale przy naturalnym świetle. Mam nadzieję, że są w miarę wyraźne. Rozjaśniłem jeszcze troszkę zdjęcia, lepiej? Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Bardzo przyjemny, ładny, czyściutki model. Odrobinę weatheringu tu i tam dużo by dało, podobnie na uzbrojeniu. Ale model naprawdę ładny. Zdjęcia trochę za ciemne za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Model wygląda Bardzo ładnie, czysto i to mi sie bardzo podoba nie wszystko musi być utytłane. Jedyne ale mam do ciemniejszego koloru jest on zbyt ciemny ale to może być kwestia dość ciemnych zdjęć. Model podoba się i tyle. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 Nie wiem co ja mam za komputer, że u mnie jest jasno i jeszcze je rozjaśniałem właśnie z myślą o forum, zeby było ok. Pobrudziłem tylko trochę brzuch i zbiornik paliwa, no i smugi okopcenia za silnikiem. Zacieki, rozmycia itd pod zbiornikiem paliwa robiłem pierwszy raz, to był taki poligon doświadczalny. Następnym razem będzie więcej brudzenia. Dokładam siebie po troszeczku nowych technik itd. KRL, ten ciemny szary jest ciut za ciemny nawet jeśli oglądać na żywo model. Pokapowałem się już po czasie, ze wybrałem ciut za ciemny ton szarego, nie chciałem tego zmieniać żeby nie popsuć całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Twoje zdjęcia wyglądają tak, jakbyś tło miał dobrze oświetlone, a pierwszy plan w cieniu. Nie wiem dlaczego tak, ale brakuje tu trochę światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Jest fajnie Stawiaj sobie kolejne wyzwania. Co do za ciemnego szarego. Jak się połapałeś to mogłeś wziąć jaśniejszy szary i pocieniować marmurkiem - wyszło by ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 Lepiej od razu dobry kolor położyć i tak jak pisałem, nie chciałem tego popsuć, trochę rozjaśniałem panele ale po to aby bardziej je zróżnicować niż cały model rozjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Bardzo ładny model!! Gratulacje!!(chodź ja wolałbym mieć go mniejszego) . Pilota miałeś w zestawie czy osobno go dokupiłeś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 Pilot był w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Model mi się podoba. Bogato uzbrojony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 22 Grudnia 2016 Share Napisano 22 Grudnia 2016 Ładny Skyrider. Powiedz, ten kamuflaż to taki ciemny był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 23 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2016 Atlis, kolor powinien być jaśniejszy. Widziałem różne zdjęcia i na niektórych był on ciemniejszy na innych jaśniejszy ale generalnie mój kolor jest zbyt ciemny. Nie jest to duża różnica ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi