Super Moderator Greif Napisano 11 Września Autor Super Moderator Share Napisano 11 Września pomaziane kilka detali do kabiny "pilota" a w międzyczasie maluje się środek budy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Września Share Napisano 11 Września Fajnie Ci ta sklejka wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Września Autor Super Moderator Share Napisano 11 Września i taka przymiarka na razie na sucho 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Panie Greif, ile bilet ulgowy ?:) Środek mazianie- bardzo ładnie. Rzeźb Pan dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Września Autor Super Moderator Share Napisano 22 Września @MayonesEXG72.50 ulgowy dzisiaj walka z firankami, kolejna mina od Rodena, błędy w instrukcji chaotyczne ułożenie na ramkach nie pomaga... no ale jakoś doszedłem i są gotowe do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września 5 godzin temu, Greif napisał: @MayonesEXG72.50 ulgowy Ale w RM czy PLN? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Września Autor Super Moderator Share Napisano 22 Września może być RM posklejałem podwozie podłogę i budę, teraz jeszcze muszę ogarnąć kablotekę, jako że sobie schło to i owo to dłubnąłem sobie drabinę z Tamki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września To będzie "wysokopodłogowiec", a drabinka dla ułatwienia wsiadania i wysiadania z autobusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Września Autor Super Moderator Share Napisano 23 Września @Slawek_26869drabinka będzie w składziku koło stacji kolejowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września 10 godzin temu, Greif napisał: @Slawek_26869drabinka będzie w składziku koło stacji kolejowej. No to mnie uspokoiłeś, bo już myślałem że do autobusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi