Super Moderator Greif Napisano 11 Września 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Września 2024 pomaziane kilka detali do kabiny "pilota" a w międzyczasie maluje się środek budy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Września 2024 Share Napisano 11 Września 2024 Fajnie Ci ta sklejka wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Września 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 11 Września 2024 i taka przymiarka na razie na sucho 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Września 2024 Share Napisano 22 Września 2024 Panie Greif, ile bilet ulgowy ?:) Środek mazianie- bardzo ładnie. Rzeźb Pan dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Września 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Września 2024 @MayonesEXG72.50 ulgowy dzisiaj walka z firankami, kolejna mina od Rodena, błędy w instrukcji chaotyczne ułożenie na ramkach nie pomaga... no ale jakoś doszedłem i są gotowe do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Września 2024 Share Napisano 22 Września 2024 5 godzin temu, Greif napisał: @MayonesEXG72.50 ulgowy Ale w RM czy PLN? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Września 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Września 2024 może być RM posklejałem podwozie podłogę i budę, teraz jeszcze muszę ogarnąć kablotekę, jako że sobie schło to i owo to dłubnąłem sobie drabinę z Tamki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 22 Września 2024 Share Napisano 22 Września 2024 To będzie "wysokopodłogowiec", a drabinka dla ułatwienia wsiadania i wysiadania z autobusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Września 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Września 2024 @Slawek_26869drabinka będzie w składziku koło stacji kolejowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 23 Września 2024 Share Napisano 23 Września 2024 10 godzin temu, Greif napisał: @Slawek_26869drabinka będzie w składziku koło stacji kolejowej. No to mnie uspokoiłeś, bo już myślałem że do autobusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Listopada 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Listopada 2024 kompletny brak czasu... w minimalnych "okienkach czasowych" jedynie pomalowałem bazowo bruk, teraz żmudne malowanie kamyków i posadziłem pierwszą warstwę zieleniny, przymiarka słupa zasilania i to tyle... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 25 Listopada 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Listopada 2024 i stojak na znaki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 30 Listopada 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2024 Dzisiaj doszło kilka kolejnych znaków i poprawiłem przejście między modułami, wiadomo na kostce będzie bardziej widoczne ale już na trawie prawie nic 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 8 Grudnia 2024 a to 3 moduł, rampa. Pierwsze przymiarki ale tak mniej wiecej będzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 15 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 15 Grudnia 2024 trochę do przodu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 21 Grudnia 2024 Share Napisano 21 Grudnia 2024 Fajna ta sklejka. Obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Kolejny segment ... omg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Grudnia 2024 @Mariusz 72 jeszcze "tylko" kolejne 3 i będzie finish i doszła makatka na ściane w kąciku 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Poleżałoby się , normalnie jak u babki na wiosce kiedyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Jeszcze tylko pleśnie w narożnikach i zawigocenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 23 godziny temu, Mariusz 72 napisał: Jeszcze tylko pleśnie w narożnikach i zawigocenia. Ło panie teraz to mu challenge dałeś. Już na pewno w ciągu kolejnych 5 lat nie skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2024 dzisiaj dźwig, nie do końca jestem pewien czy go dam, no ale na razie jest teoretycznie mniej więcej w tym miejscu. docelowo będzie łańcuch zamiast linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 24 Grudnia 2024 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2024 no i jest łańcuch 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 24 Grudnia 2024 Share Napisano 24 Grudnia 2024 A skąd masz taki fajny łańcuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 24 Grudnia 2024 Share Napisano 24 Grudnia 2024 Patrząc na konstrukcję tego dźwigu, jeżeli on się nie obraca, to co ma podnosić i do czego służyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi