Rafał B Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego 17 godzin temu, Greif napisał: Jakiś felerny wypust bo plastik okrutnie kruchy... No niestety, taki jest właśnie Miniart, to cecha charakterystyczna ich plastiku. Z drugiej zaś strony fajnie reaguje na cienki klej tamki i np w ichnich figurkach, gdy zmieniamy układ rąk, czy nóg, można go wówczas zamiast szpachlówki, traktować jako wypełnienie ubytków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Lutego Autor Super Moderator Share Napisano 21 Lutego @Mariusz 72no wczesne III są śmieszne, mam jeszcze pozostałe czyli A,B i D kiedyś może staną razem przed garażem no i jeszcze Stug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego No mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 1 Marca B w trakcie, no mam niestety wersje z babolem, tzn pierwszą serię gdzie Miniart dał ciała i poprawiał w późniejszym okresie, tzn części mi dosłali ale instrukcja ma sporo różnic i dopiero jak na to wpadłem ściągnąłem z netu no to dłubię dalej. tutaj widać różnice w przedziale silnikowym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 5 Marca drobiazgi się robią, jeszcze kilka zostało 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Jak zrobiłeś ten metalowy kij przy łopacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 6 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 6 Marca @patrykd Dremel + drut mosiężny i mały pilnik trójkątny, 2 min o gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 8 Marca Została jeszcze jedna gąsiennica, reszta na "ślinę" bo zamknąć wieże będę mógł dopiero po malowaniu środka stan na dzisiaj od przodu dojdą osłony do km i celownika ale wklejać je muszę na samym końcu. trzeba za niedlugo odokpać Pz3A z Bronco aby dołączyła do rodzinki. PzKpfwIIIC PzKpfw IIIB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca 7 godzin temu, Greif napisał: Czy mnie się wydaje czy trzecie od tyłu się zwichrowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 9 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 9 Marca koła sa luzem no a pasowanie elementu w Miniarcie jest delikatnie ujmując takie sobie... pomysł na ruchome wózki jest kompletnie z "czapy" plus łamliwy plastik dopełnia tragedie, koła po pomalowaniu będą wklejone i będzie prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca (edytowane) Dobrze jest. Szkoda tylko, że gaśnic nie zrobiłeś po Aberowemu no i lufy można kupić za kilka złociaków od RB ... a chyba brakuje złotych łańcutów przy zatyczkach "L" z przodu i z tyłu. Co to jest to z białego plajstiku za skrzynka? Jeśli masz fotę tego to bądź uprzejmy wrzucić. Edytowane 10 Marca przez Mariusz 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 10 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 10 Marca @Mariusz 72Rb/Aber lufy są zbędne gdy masz Mastera mg są wymienione, łańcuszki doklejam na sam koniec bo mają "magiczną"tendencje do znikania to cosik za skrzynką to moja interpretacja że to dodatkowy lewarek, ze zdjęć które mam nie można więcej wywnioskować co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 10 Marca Autor Super Moderator Share Napisano 10 Marca ale ta lufka z modelu jest z jednego kawalka a nie sklejana, a toto od Rb nie pasuje do Miniartu, a jak pisalem design tego modelu bywa irytujący szkoda czasu na kombinacje, ad gaśnic są ok. nawet te plastikowe dlatego nie wymieniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi