Super Moderator Greif Napisano 8 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 8 Stycznia 2018 Mega wypas wersja niespotykana ;) czekam na malowanie... u mnie z tym strasznie pod góre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 10 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2018 Mega wypas wersja niespotykana ;) czekam na malowanie... u mnie z tym strasznie pod góre... Dzięki, a z malowaniem na chwilę obecną jest kicha, bo mi psikawa odmawia posłuszeństwa. Chyba się na mnie obraziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 11 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2018 Po nierównej walce udało się jako tako uruchomić psikawę i dmuchnąć plandekę Mam cichą nadzieję, że i reszta też jakoś pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2018 Mały update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2018 Share Napisano 16 Stycznia 2018 Ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 16 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 16 Stycznia 2018 ..jakbym miał czas... to bym wystrugał w 1/35... a że go mam mało to dziabam to co dziabam i zazdraszczam ;) fajna wersja wypas jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2018 ..jakbym miał czas... to bym wystrugał w 1/35... a że go mam mało to dziabam to co dziabam i zazdraszczam ;) fajna wersja wypas jak zawsze Nie musisz strugać, bo jest gotowiec http://armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=25865&mode=thread&order=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 16 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 16 Stycznia 2018 ale cena zniechęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2018 ale cena zniechęca Fakt, dwie i pół stówy może odstraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 16 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 16 Stycznia 2018 jak już to bym nabył na Bussiga albo dźwig na Famo... mam z Wespe ale to kicha... dobra koniec off topa czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 17 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2018 W zasadzie koniec. Brudzenie dołu zostawiam na prace przy podstawce, ale na chwilę obecną nie mam na niż pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 21 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2018 Tak więc wypada coś podpiąć pod moją szósteczkę. Inspiracją jest zdjęcie poniżej Tak więc czas zacząć tańczyć "walca" 1. jeżyk I moje wstępne wypociny cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 A do czego to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 21 Stycznia 2018 Share Napisano 21 Stycznia 2018 Zapewne do prac ziemnych tzn zagęszczania ziemi np. pod lotniska, drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 22 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2018 Zapewne do prac ziemnych tzn zagęszczania ziemi np. pod lotniska, drogi... Lepiej bym tego nie ujął Ponieważ po szpilowaniu mam "drobnicowstręt" strugam ramę I tu pojawia się mały problem. Jaki zaczep zrobić przy ramie? Na zdjęciu widać, że nie mógł być długi, bo podpięcie do transportera jest za pomocą lin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2018 Domyślam się, że macie tyle pomysłów na zaczep, że nie wiecie od którego zacząć i dlatego taka cisza No to jak ja to widzę: 1. zaczep musi być krótki, bo walec ciągnięty jest za pomocą lin 2. wygląda na to, że liny są prawie równolegle nad sobą co świadczy, że są zaczepione o np.o bolec 3. stawiam na linę czołgową zaczepioną o bolec walca szeklami i przełożoną przez bolec zaczepu szóstki Podsumowując mogło to wyglądać np. tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2018 Share Napisano 23 Stycznia 2018 Jak widać na zdjęciu to w zasadzie niewiele widać. Więc wszystko jest możliwe. Może i było tam zwykłe "ucho", ale wydłużony tył uniemożliwiał podpięcie walca bezpośrednio pod zaczep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2018 Lubicie żeberka? Ja chyba coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2018 Koniec lepienia I w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Ultra ciekawy zestawik Ci wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 27 Stycznia 2018 Super Moderator Share Napisano 27 Stycznia 2018 jakbyś ciut lepiej skadrował można by pomylić z 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Z czego powstały "kolce" - bardzo fajnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Ultra ciekawy zestawik Ci wychodzi Dzięki jakbyś ciut lepiej skadrował można by pomylić z 1/35 Niestety z fotografią u mnie zawsze było na bakier. Za stary już jestem na tą technikę Z czego powstały "kolce" - bardzo fajnie to wygląda! Krążki z pręcika 0,5 na to szpilka 0,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi