19robi88 Napisano 6 Lutego 2017 Autor Share Napisano 6 Lutego 2017 Ciężko było wybrać ocień i zdecydowałem pomalować go Gunze C73 Aircraft Grey wydawał mi się najbardziej optymalnym kolorem do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Pięknie wykonany w tej skali nie dziwi mnie wyróżnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Wysmienity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Lutego 2017 Autor Share Napisano 17 Lutego 2017 dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Bardzo udany model. Z czego robiłeś trawę? Gotowy produkt czy samoróbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 20 Lutego 2017 Autor Share Napisano 20 Lutego 2017 Trwa kupiona na giełdzie na konkursie w Kielcach. Jest prawdziwa ususzona zmielona trawa jakoś tak przykleiłem ja na wikol , ogólnie jak dla mnie słaby efekt daje mam zamiar popróbować z elektrosadzarka sztuczna trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Kawal dobrej modelarskiej roboty. W pierwszym momencie pomyslalem ze to cztery-osemka ;) Gratuluje udanego modelu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 22 Lutego 2017 Share Napisano 22 Lutego 2017 Widziałem go w Stalowej Woli na żywo, świetnie się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 22 Lutego 2017 Autor Share Napisano 22 Lutego 2017 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Voodoo zaliczył drugi konkurs w swojej karierze i drugi raz udało się coś wygrać tym razem Fiesta Modelarska w Warszawie : No i chciał bym podziękować Modelarzom z "GRUPY ARCHEO" Łask za przyznanie nagrody specjalnej za najciekawszy model samolotu z napędem odrzutowym niestety nie odebrałem osobiście bo musiałem wcześniej uciec z konkursu tym bardziej byłem zdziwiony jak mi koledzy przekazali nagrodę która jest naprawdę ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Perzyłączam się do gratulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Bardzo nam się podobał model, przy sędziowaniu mieliśmy niezłą frajdę Szkoda tylko, że nie wiedziałem, że to twoje dzieło... bo chętnie bym Cię poznał na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2017 No szkoda ze nie udało się poznać na żywo może za rok się uda Twoje Śmiglaki poznałem odrazu na żywo jeszcze lepsze niż na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 10 Września 2017 Autor Share Napisano 10 Września 2017 Niestety kolejny konkurs na którym nie mogłem być osobiście, ale dzięki Koledze Voodoo mógł uczestniczyć w VII Festiwalu Modeli Redukcyjnych – Łask 2017. Udało się zgarnąć wyróżnienie w klasie Jetów 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi