Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciężko było wybrać ocień i zdecydowałem pomalować go Gunze C73 Aircraft Grey wydawał mi się najbardziej optymalnym kolorem do niego

• 2 weeks later...
Napisano

Trwa kupiona na giełdzie na konkursie w Kielcach. Jest prawdziwa ususzona zmielona trawa jakoś tak przykleiłem ja na wikol , ogólnie jak dla mnie słaby efekt daje mam zamiar popróbować z elektrosadzarka sztuczna trawę

Napisano

Kawal dobrej modelarskiej roboty. W pierwszym momencie pomyslalem ze to cztery-osemka ;) Gratuluje udanego modelu!!

• 3 months later...
Napisano

Voodoo zaliczył drugi konkurs w swojej karierze i drugi raz udało się coś wygrać tym razem Fiesta Modelarska w Warszawie :

CIpohDp.jpg

No i chciał bym podziękować Modelarzom z "GRUPY ARCHEO" Łask za przyznanie nagrody specjalnej za najciekawszy model samolotu z napędem odrzutowym niestety nie odebrałem osobiście bo musiałem wcześniej uciec z konkursu tym bardziej byłem zdziwiony jak mi koledzy przekazali nagrodę która jest naprawdę ekstra

EaHnIa0.jpg

Napisano

Perzyłączam się do gratulacji.

Napisano

Bardzo nam się podobał model, przy sędziowaniu mieliśmy niezłą frajdę

Szkoda tylko, że nie wiedziałem, że to twoje dzieło...

bo chętnie bym Cię poznał na żywo

Napisano

No szkoda ze nie udało się poznać na żywo może za rok się uda Twoje Śmiglaki poznałem odrazu na żywo jeszcze lepsze niż na fotkach

• 2 months later...
Napisano

Niestety kolejny konkurs na którym nie mogłem być osobiście, ale dzięki Koledze Voodoo mógł uczestniczyć w VII Festiwalu Modeli Redukcyjnych – Łask 2017. Udało się zgarnąć wyróżnienie w klasie Jetów 1/72

SGShvDq.jpg