vooyo82 Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Tak, kolejny UAZ na forum Prezent urodzinowy od żony, więc musiałem go popełnić. Galerii na forum miało nie być, ale kolega Jawkers zainspirował mnie swoim UAZ'em, a nawet poratował fototrawionymi syrenami za co serdeczne dzięki. Efekt końcowy jaki jest każdy widzi. Jak zwykle nie ustrzegłem się kilku błędów. Podczas montażu lusterek połamałem uchwyt od strony kierowcy. Nie wyszlifowałem "szwów" na plandece, co zauważyłem podczas ''łoszowania''. Oszklenie kabiny też wygląda nieciekawie, chociaż nie wiem czemu. Klejone było specjalnym klejem, a przed malowaniem były maskowane taśmą. Miałem też małe problemy z kalkami, strasznie się przerywały, ale jakoś przebrnąłem. Więcej grzechów nie pamiętam. Malowane akrylami MIG Jimenez, Vallejo, AK interactive. Chemia również od hiszpanów. Kalki od TORO MODEL. Syreny od Jawkers'a. Na całość pójdzie jeszcze śnieg, ponieważ w planach mała scenka ziimowa ze stanu wojennego z UAZ'em i milicyjnym BTR'em 60 w roli głównej. Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 16 Stycznia 2017 Prosimy o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Brak zdjęć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vooyo82 Napisano 16 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2017 Jawkers u mnie się wyświetla poprawnie.sprawdzałem na laptopie i na smartphonie. Proszę innych o info czy fotki się wyświetlają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 W Chrome zdjęcia widzę, w Mozilli nie... Bardzo udany UAZ, podoba mi się Gdybyś baboli nie wymienił, pewnie bym nie zauważył. A może nie zauważyłbym dlatego, że zdjęcia są małe - przydałyby się jednak większe, bo modelu nie musisz się wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2017 Share Napisano 16 Stycznia 2017 Na razie każdy UAZ w galerii jest ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vooyo82 Napisano 16 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2017 Foty poprawione. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 17 Stycznia 2017 Jest super. Bardzo mi się podoba. A ty nie chciałeś galerii robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 17 Stycznia 2017 Share Napisano 17 Stycznia 2017 Bardzo fajny UAZ. Zasadniczy kolor to (producent, numer)? Pytam, bo wyszedł bardzo sensowny "LWP olive green". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vooyo82 Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2017 Cieszę się, że ogólnie się podoba chociaż liczyłem na odrobinę krytyki Jest super. Bardzo mi się podoba. A ty nie chciałeś galerii robić. Nie chciałeś, nie chciałeś- czasami wstydliwy troszku jestem Bardzo fajny UAZ. Zasadniczy kolor to (producent, numer)? Pytam, bo wyszedł bardzo sensowny "LWP olive green". Maluje tylko akrylami, aby moje hobby było jak najmniej inwazyjne dla otoczenia:D Kolor to "A.MIG 056 Green khaki". Do LWP używam również "A.MIG 083 zashchitniy Zeleno" oraz czasami"A.MIG 932 ZIS 508 Green Khaki". Wszystko od Ammo of MIG Jimenez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi