Iron Duke Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Dla odsapnięcia od pływadeł popełniłem coś takiego. Niestety nie potrafię wklejać zdjęć . Jeśli ktoś by mógł mnie wyręczyć do z góry dziękuję. https://photos.google.com/share/AF1QipNeDVQxvfN4yn8rvEViyZDvYT3g0KysKk2iKiBBMIyGsnG5ynjwAS-Ymxgo1UkPRg?key=M28zcFJOd2ZIVUNfWWtQMzQ3NzlmYWdnQkY2S1RB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 Zdjęcia trochę za duże do linkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 24 Stycznia 2017 Share Napisano 24 Stycznia 2017 ...widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilut Napisano 29 Stycznia 2017 Share Napisano 29 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 przyjemnie się ogląda tego lublina tym bardziej że to rzadki bywalec na forum pozdr! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzzard Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Bardzo fajny Lubie ten samolot, mam w planach wersje hydro pozdr. ---------------------- Na warsztacie Lim 6M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi